restaurant

Hotel Marina Restaurant

Foto: Hotel Marina
Spisesteder
Restauranter
I restauranten på Hotel Marina kan du være sikker på at få en lækker og dejlig gastronomiske oplevelse. Kombinér dit måltid på hotellet med en tur til en af de omkringliggende aktiviteter i Grenå by. Om du er sammen med venner, kæresten eller familien - er her alt, hvad du kan ønske dig.
Adresse

Kystvej 32

8500 Grenaa

Hotel Marina laver gastronomi, hvor alle kan være med. De lækre retter holdes enkle med gode råvarer – til en god pris. Der er blandt andet mulighed for at få en tre-retters menu for kun 264 kr., som du kan nyde med en dejlig vin fra det store udvalg.

Hotel Marina har de ideelle lokaler til at holde dit livs fest, nytår, julefrokost eller hyggelige mærkedage, der skal fejres. Hold et frokostarrangement, hvor du helt selv sammensætter buffeten ud fra et stort udvalg af retter eller en middag med den perfekte 3-retters menu.

Tæt på attraktionerne

Et måltid i restauranten er ideel før eller efter nogle timer ved de mange omkringliggende aktiviteter. Kattegatcenteret, der tilbyder et hav af oplevelser, ligger kun 5 minutters gang derfra, blot 20 minutters kørsel væk ligger Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, og lige uden for hotellet ligger stranden.

Mulighed for overnatning

Hos Hotel Marina kan du også få ladet energien op med et af de mange, spændende ophold. Hotellets placering tæt på skov og strand, den dejlige wellness-afdeling og hyggelige restaurant danner de perfekte rammer for en skøn tid.

#hotelmarinagrenaa #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Kystvej 32

8500 Grenaa

Facilities

Legeområde

Julefrokost

Steaks

A la Carte

Europæisk

Brasserie

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland