Hotel Marina Grenaa

Foto: Destination Djursland
Overnatning
Hoteller
Adresse

Kystvej 32

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:info@hotel-marina.dk

Telefon:86322500

fax:86326205

Hotel Marina, et hotel i særklasse med hygge og atmosfære, ligger i Grenaas naturskønne omgivelser, et stenkast fra Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrand og skov med dejlige løbestier.

Kattegatcentret, som tilbyder et hav af oplevelser ligger 5 min. gang fra hotellet, Djurs sommerland, med Verdens 5. bedste rutschebane ligger blot 20 minutters kørsel fra hotellet ad hovedvej 16.

Hotel Marina er det perfekte udgangspunkt for forretningsmanden og familien, der nyder afslappende omgivelser, høj service og god atmosfære. Vi tilbyder konferencer, events- og teambuilding, weekendophold, wellnessophold, golfophold samt behandlinger i vores nye Wellness afdeling. Tidsbestilling er nødvendig.

Business værelserne er indrettet i hyggelig maritim stil med minibar, bad/ toilet, trådløst Internet over hele hotellet, gæste PC i lobbyen samt gratis parkering. Vi tilbyder enkelt-, dobbelt- og familieværelser samt vores luksuriøse Superiorværelser med sofahjørne, egen terrasse og lækkert stort badeværelse med badekar.
Derudover tilbydes helt nye lejligheder på 45 m2 med en frisk og lys indretning samt plads til 4 voksne og 3 børn. Lejlighederne er indrettet med dobbeltseng, sovesofa og et værelse med køjeseng med plads til op til 3 børn. Alle lejligheder har dejlig udsigt til skoven, hvoraf tre lejligheder ligger på 1. sal samt 3 i stueetagen. De tre på stueplan har ligeledes udgang til en skøn terrasse. Er i flere familier der rejser sammen, er der i nogle af lejlighederne mulighed for connecting doors.

Adresse

Kystvej 32

8500 Grenaa

Facilities

Kapacitet: Senge (198)

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Spa

WiFi

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland