Hotel Marina Grenaa

Foto: Destination Djursland
Overnatning
Hoteller
Hos Hotel Marina kan du få opladet din energi med et af deres mange spændende ophold. Hotellet er tæt på skov og strand, har en dejlig wellness-afdeling og er klar til at forkæle dig med dejlige retter fra restauranten.
Adresse

Kystvej 32

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:info@hotel-marina.dk

Telefon:+45 86322500

fax:+45 86326205

Hotel Marina, et hotel i særklasse med hygge og atmosfære, ligger i Grenaas naturskønne omgivelser, et stenkast fra Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrand og skov med dejlige løbestier.

Tæt på attraktionerne

Kattegatcentret, som tilbyder et hav af oplevelser, ligger 5 min. gang fra hotellet. Djurs Sommerland, Nordens største sommerland, ligger blot 20 minutters kørsel fra hotellet ad hovedvej 16.

Hotel Marina er det perfekte udgangspunkt for forretningsmanden eller familien, der nyder afslappende omgivelser, høj service og god atmosfære. De tilbyder konferencer, events- og teambuilding, weekendophold, wellnessophold, golfophold samt behandlinger i deres Wellness afdeling. Tidsbestilling er nødvendig.

Maritim indretning i naturlige omgivelser

Business værelserne er indrettet i hyggelig maritim stil med minibar, bad/toilet, trådløst Internet over hele hotellet, gæste PC i lobbyen samt gratis parkering. Hotel Marina tilbyder enkelt-, dobbelt- og familieværelser samt luksuriøse Superiorværelser med sofahjørne, egen terrasse og lækkert stort badeværelse med badekar.

Derudover tilbydes lejligheder på 45 m2 med en frisk og lys indretning samt plads til 4 voksne og 3 børn. Lejlighederne er indrettet med dobbeltseng, sovesofa og et værelse med køjeseng med plads til op til 3 børn. Alle lejligheder har dejlig udsigt til skoven, hvoraf tre lejligheder ligger på 1. sal samt 3 i stueetagen. De tre på stueplan har ligeledes udgang til en skøn terrasse. Er I flere familier, der rejser sammen, er der i nogle af lejlighederne mulighed for connecting doors.

#hotelmarinagrenaa #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Kystvej 32

8500 Grenaa

Facilities

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Danske Hoteller

Fitness room

★★★

Kapacitet: Værelser (85)

Servicehund tilladt

Kapacitet: Senge (234)

Parkeringsplads for busser

Restaurant

Åbent hele året

Cykler til rådighed

Bar

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Spa

WiFi

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland