Grostedet 9 B&B

Grostedets Værelses udlejning

Foto: Birgit Bengtsen
Overnatning
Privat overnatning
Grostedets værelseudlejning er beliggende i meget dejligt område, tæt på Mols Bjerge. Den skønne Bed and Breakfast ligger kun 500m fra strand og købmand. Desuden er der blot 8 km til Ebeltoft.
Adresse

Grostedet 9, Femmøller

8400 Ebeltoft

Har I lyst til fred og ro og natur men ønsker stadig aktiviteter tæt på, så er dGrostedets Bed and Breakfast lige noget for Jer. Husene er nye og derfor i helt fantastisk stand med køkken i alle boliger.

Annekset

Annekset er et lille hus, som ligger for sig selv på grunden. Det er ca. 15 m2 - indeholder lille gang, WC med håndvask og et rum med 2 enkelsenge, som kan skubbes sammen, spiseplads og lille te køkken. Udenfor er der et lille køkken, samt afskærmet bruse rum med kold og varmt vand.Der er lille overdækket terrasse med spise plads til to. På den anden side af huset er der en træ sol-terrasse. Meget hyggelig lille hus med alt hvad man behøver for nogle dejlig dage, tæt ved skov, strand og by.

Huset "5-kanten"

Huset ligger for sig selv på grunden, det indeholder lille stue med T.V. køkken, sovesofa, spiseplads, adgang til badeværels og soveværelse med stor dobbelt seng og trappe op til hems med 2 boxmadrasser og 2 løse hynder på gulvet, ideelt til 4 til 6 personer - der kan sove 8 - hvis man kan bo tæt. Der er direkte adgang til terrasse. dejlig udsigt over skov. et rigtig hyggeligt hus, tæt ved skov, strand og by.

Ankomst og afrejse

Ankomst kan ske fra kl. 14:00 og afrejse senest kl 12:00.

Sengelinned og håndklæder

Vær opmærksom på at sengelinned og håndklæder ikke er inkluderet, men kan lejes for 50 DKK per person.

Morgenmad

Morgenmad er ikke inkluderet, men ved bookinger op til 2 nætter kan der gratis stilles smør, æg, marmelade og ost i køleskabet.

Kæledyr

Der opkræves 100 DKK til ekstra rengøring, såfremt man medbringer kæledyr. 

#visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Grostedet 9, Femmøller

8400 Ebeltoft

Facilities

Parkering

WiFi

Eget bad

Barneseng

Vaskemaskine

Kapacitet: Senge (5)

Have

Tv

Egen indgang

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland