Gå til indhold
©  Foto:

Grenaa Svømmehal

Grenaa Svømmehal byder blandt andet på et 25 meters svømmebassin med 8 baner, et børnebassin, et varmtvandsbassin og en badestue.

Svømmebassin

I det 25 meters svømmebassin som indeholder 8 baner, bliver ofte holdt svømmestævner, bassinet bliver normalt brugt til svømmeundervisning og undervisning af skole.
Men i weekender og nogle aftner i løbet af ugen bliver bassinet brugt til vores offentligt åbent besøgende. I bassinet er der henholdsvis en 1 og 3 meter vippe. Bassinet har et lavt indhold af klor.

Børnebassin

I Grenå Svømmehal er der taget særligt hensyn til familiens mindste medlemmer.
I børnebassinet kan de allermindste pjaske rundt og lege med noget af vores sjove vandlejetøj, i bassinet er der også en 1,8 meter høj vandpaddehat samt en boblezone. 
Bassinet er delt op i to dele, det ene har en vanddybde på 30 cm, den anden en vanddybde på 20 cm og vandtemperaturen er på 32°.
Her er der masser af tid til nærvær og gode oplevelser for de små sammen med deres forældre

Varmtvandsbassin

I den offentlige åbningstid har du mulighed for at benytte vores varmtvandsbassin, det er altid 33 grader, og har en dybde på 1,3 m.
Folk med muskelsmerter har stor glæde af det varme vand, det påvirker blodomløbet, og får dig til at slappe af. Vi har også babysvømning flere gange om ugen.
De små fra 8 ugers alderen elsker det varme vand.
Ydligere er der i varmtvandsbassinet hele 2 boblebænke som kører på et tidsprogram og 2 luftmassage-dysser som aktiveres manuelt.

Badstuen tilbyder

Varmtvandsbassin-Dampbad-Koldtvandskar-Sauna-Hygge/hvilerum-Svømmehal-Fodmassage-Massagebehandlinger

Se priser og åbningstider her

#grenaaidrætscenter #visitdjursland #visitaarhusregionen