Grenaa-Anholt Færgefart

Foto: Sebastian Nils
Transport
Færgeruter
Adresse

Stenaterminalen 1, Grenaa

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:grenaa@anholtfergen.dk

Telefon:86323600

Mobil:86319099

VELKOMMEN TIL GRENAA-ANHOLT FÆRGEFART

Et besøg på Anholt er for de fleste også lig med en sejltur med M/F Anholt. Det tager omkring tre timer at sejle fra Grenaa på fastlandet til Kattegatøen – Anholt, der ligger midt imellem Danmark og Sverige.

Både for de, der er med for første gang, Anholt-tilbederne og øens beboere er sejlturen en mental omkobling. Fra den pulserende og hektiske hverdag til den ultimative ro og naturscenarier med ufattelig højt til loftet.

Øen er stort set bilfri. Vejene er få og sårbare overfor meget trafikbelastning. Derudover er der kun ca. 5 km asfalteret vej på øen, så den foretrukne transportform er på cykel eller til fods. Der er cykeludlejning ved havnen, fin taxabetjening og god bagagetransport på øen.
Anholt er et lille samfund (det mest isolerede i Danmark) og færgen er en vital livline til fastlandet.
Der er god mulighed for langtidsparkering på Grenaa Havn.

Passagerer: Det er nødvendigt at reservere plads hele året.

Køretøjer: Der modtages kun pladsbestilling for biler og motorcykler tilhørende de fastboende på Anholt, køretøjer med erhvervsmæssigt ærinde på Anholt samt registrerede invalidekøretøjer. Vogndækket ikke er ret stort derfor har gods og forsyninger til øen første prioritet.

Café ombord

Caféen har et fint udvalg med bl.a. smørrebrød, pølser, sandwich, tærter, fyldte pandekager og andre lune retter/dagens tilbud. Der ud over sælges der is, slik, kager, morgenmad, læskedrikke, specialøl og fadøl.

Adresse

Stenaterminalen 1, Grenaa

8500 Grenaa

Facilities

Danmark

Cykler

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland