Gå til indhold
©  Foto:

Gammel Estrup i vinterferien

Tag på tur til Gammel Estrup i skolernes vinterferie. Gå på oplevelse i parken og i skoven, prøv legepladsen og børnesporet eller få en gratis “to go” pose med det bedste fra Gammel Estrup.

På grund af covid-19 kan der være ændringer i åbningstider og program. Tjek altid stedets egen hjemmeside for nyeste information.

Børnesporet

Følg sporet rundt om voldgraven, løs gåden og vær med i en konkurrencen om en gave fra museets butik.

Gammel Estrup to go

Du kan i vinterferien bestille et gratis aktivitetssæt fra Gammel Estrup. I aktivitetssættet er der klippeark, så du selv kan bygge herregårdens forskellige bygninger i papir, en opskrift på husjomfru Ottilies kanelsnegle og et maleark med grever og grevinder fra Gammel Estrups ejerhistorie.

Du kan bestille aktivitetssæt til afhentning på Gammel Estrup i vinterferien på hik@gammelestrup.dk. Bestilling skal foretages dagen før afhentning, og der er aktivitetssæt så længe lager haves.

Det er gratis at gå en tur i områderne omkring Gammel Estrup. Færdsel på området er altid på eget ansvar. Man skal altid overholde de gældende Corona-restriktioner såsom afstandskrav, forsamlingsforbud mv.

#gammelestrup #visitdjursland #visitaarhusregionen