Gå til indhold
©  Foto:

Feriehus på Møllerup Gods

Hubertus Kroen er ét stort feriehus med pool og plads til 40 personer. Så lej Hubertus Kro på Møllerup Gods, der ligger centralt i Østjylland. Her er alle moderne bekvemmeligheder midt i et romantisk og historisk herregårdsmiljø med park og voldgrav og masser af dyreliv. 

Møllerup Gods har plads til både hygge og mange aktiviteter i og rundt om huset – samt på hele den smukke egn i Nationalpark Mols Bjerge. Kroen er som et stort sommerhus med swimmingpool og byder i sig selv på mange oplevelser. 

Der er mange kroge og gemmesteder i det gamle bindingsværkshus. Stedet emmer af historie med skæve gulve, lavt til loftet og antikke møbler. På væggene hænger jagttrofæer, og værelserne er indrettet med forskellige mønstrede tapeter. Det er eventyrligt for børn og voksne at gå på opdagelse. Der er plads til både hygge og aktiviteter i og rundt om huset – samt på hele den smukke egn i Nationalpark Mols Bjerge.

Skattejagt i de kringlede kroge

Bag de småsprossede ruder er der lagt op til ren afslapning ved den knitrende pejseild i tv-stuen eller et slag billard i 'slyngelstuen',hvorfra der er  adgang til det store restaurationskøkken. Når måltidet står klart, kan I enten nyde det ved langbordet i den smukke spisestue eller hvis vejret tillader det, sætte jer udenfor i den lune solgård. Skulle I trænge til at røre jer, er mulighederne utallige såvel ude som inde. Ligesom den fantastiske pool-afdeling lokker til herlige vandaktiviteter.

Oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge

Området byder på rideture, jagt og herlige spadsereture i park og skov. Det pragtfulde Mols ligger lige uden for døren, og med kun ti minutters kørsel til golfbanen og den dejlige strand i Ebeltoft Vig. Desuden er de meget omtalte 'Mols Bjerge' en helt speciel oplevelse.

På stedet er der stutteri med mulighed for opstaldning af heste, ridning, hundepension og dagsjagter. Derudover kan arrangeres naturvandring og historisk foredrag ved forudgående aftale.

Huset er udstyret med borde og service til ca. 40 personer. Der er mulighed for yderligere serviceydelser mod betaling samt festlokale til ca. 80 personer. Det er muligt at få rengøring i løbet af ugen - alt efter behov.

#møllerupgods #visitdjursland #visitaarhusregionen