Vinterferie hos Lübker Square

Familiehygge og varme hos Lübker Square i vinterferien

Foto: RAISFOTO, Lübker Square
Begivenheder
Begivenheder
Hos Lübker Square handler vinterferien om afslapning, genopladning og samvær med venner og familie. Sæt hverdagen på pause og glæd jer til et program med skønne, romantiske, vandplaskende og hyggelige oplevelser for store og små. Programmet nedenfor er for vinterferien 2020. 
Adresse

Lübker Alle 123

8581 Nimtofte

Kontakt

E-mail:square@lubker.com

Telefon:+45 38408000

Hos Lübker Square er der ALTID dejligt varmt, så savner du også varmen, er det oplagt at besøge Lübker Square i vinterferien.

Vandplask i Subtropisk Bad

Slip dit indre legebarn løs i det fantastiske Subtropiske Bad, hvor vandet altid er varmt, lige meget om det sner eller regner udenfor. Her kan både unge og gamle more sig i flere timer med de mange sjove vandaktiviteter, men særligt for mindre børn er Subtropiske Bad en overskuelig oase, hvor de kan hygge sig. Åbent hver dag i vinterferien.

Familiespa

Tirsdag og torsdag i vinterferien åbner Lübker Square for Familie Spa, hvor både store og små kan få slappet af i deres dejlige spaområde. Hop i spabadet og få løsnet op i muskulaturen, nyd et dejligt fodbad sammen, eller læs en bog sammen i vores pejsestue – mulighederne er mange.

#lübkersquare #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Lübker Alle 123

8581 Nimtofte

Åbningstider

13 Feb 21 / 21 Feb 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Se opdaterede åbningstider her

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland