Egils Café

Egil´s Cafe ligger centralt i Femmøller og bare et stenkast fra stranden. Her er der mulighed for at slå sig ned og nyde en kop kaffe, en specialøl eller et godt glas vin. Her er tempoet sat ned og kvaliteten i højsæde.

Egil´s Cafe er opkaldt efter Egil Fischer, som har grundlagt Femmøller og sikret de smukke omgivelser med grønne områder og kig til vandet.

Til "den lille sult" serveres en snack-tallerken, som fås i en sød og en salt udgave og anden uhøjtidelig fingermad.

Cafeen er inderettet med original kunst. Servicen er hånddrejet keramik med dekorationer af kunstneren Birgit Krogh, som også står bag flere af de smukke borde i cafeen. Kari Baklund og Morten Engstrøm, som står bag Egil´Cafe og Mols Kafferisteri er sikre på, at originalt håndværk og kunst kan mærkes: Man bliver opløftet af det!

På kortet finder man bla. kaffe fra Mols Kafferisteri (selvfølgelig!), gode teer, økologiske saft, sodavand fra Ebeltoft gårdbryggeri, specialøl fra nær og fjerne, gode vine, hjemmebagte kager, snacktallerken - den søde, snacktallerken - den salte & rugbrødssandwich.

Det er muligt at købe mad og drikke "to-go", hvis man gerne vil have forplejning med på stranden: Men kun hvis man højt og helligt lover at smide madpapir og papkrus i skraldespanden!

Egil´s Cafe: Alle torsdage i juli & 1. torsdag i august:
Vi rister kaffe kl. 19.00, og alle er velkomne til at komme og kigge med i kafferisteriet. En ristning tager ca. 10-12 minutter og afkølingen lige så lang tid. Antallet af ristninger kan variere fra uge til uge.

Egil's Café: Alle fredage i juli & 1. fredag i august:
Vi tænder grillen i gårdhaven kl. 18 og lægger op til en hyggelig aften med grill, salater & godt brød. Book på forhånd, hvis du vil være sikker på at få plads.

Egil´Café
Fra Påske til sommerferien: Lørdag, søndag & helligdage kl. 10-16
D. 1. juli - 6. august: Alle dage kl. 10-16. Torsdag & fredag kl. 10-21
Fra sommerferie til efterårsferie: Lørdag & søndag kl. 10-16
Efterårsferie: D. 14. - 23. oktober kl. 10-16

#egilscafe #visitdjursland #visitaarhusregionen