VisitDjursland

Efterårsferie på Djursland

Nyd efteråret på Djursland og oplev den uhyggelige Halloween i Djurs Sommerland, høstfest i Ree Park Safari eller på monsterjagt på Glasmuseet Ebeltoft - eller noget helt andet.

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Udforsk de haunted houses, som kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien. I HekseSkolen tager sortklædte hekse gæsterne med på en ’walk-through-oplevelse’ gennem 15 rum fyldt med sanseoplevelser, hvor former og farver træder ud i rummene og skaber overraskende illusioner.

LÆS MERE HER

Efterårsferie i æblernes tegn

Besøg Gammel Estrup på Djursland og pluk dine egne æbler fra æbleplantagen, så kan du være med til at lave din helt egen økologiske æblemost i Gammel Estrups æblemosteri. Du kan også besøge Herregårdskøkkenet, hvor køkkenpigen sylter og henkoger årstidens grøntsager. Mens børnene drikker deres frisklavede æblemost, kan forældre nyde en kop kaffe og et stykke kage.

LÆS MERE HER

Høstfest i Ree Park Safari

Se hvordan der er samlet forråd til dyrene, så de er klar til vinteren, nyd de mange græskar, æbler og neg, der er sat op alle vegne og mød f.eks. også Safariskolen, som sætter fokus på genbrug og andre sjove ting.

LÆS MERE HER

Bliv agent for en dag på Museum Østjylland i Grenaa

Efterårsferien på Museum Østjylland bliver alt andet end kedelig! På museet kan du nemlig være agent for en dag. Du bliver sendt tilbage til besættelsestidens Djursland, hvor du skal løse gåder og meget andet. Du får udleveret en agentkuffert med alt hvad du behøver. Kan du finde den hemmelige kode i tyskernes bunker? 

LÆS MERE HER

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret

Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller har mod på at kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude. Få fantastiske oplevelser i Kattegatcentret - også når efterårsvejret er trist og gråt!

LÆS MERE HER

Udforsk historien på Fregatten Jylland

Oplev det smukke træskib og den historiske og maritime atmosfære, der omkranser Fregatten Jylland. Skibet er et besøg værd hele året rundt, så du kan sagtens bruge en hel efterårsdag på Fregatten Jylland.

LÆS MERE HER

Dyrk kunsten på Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft er et internationalt museum for moderne glas smukt beliggende i Ebeltoft. Her er i efterårsferien masser af aktiviteter for hele familien - tag på monsterjagt eller design dit helt eget æble!

LÆS MERE HER

Oplev Djurslands skønne natur

På Djursland finder du masser af skøn natur, der altid er en fryd for øjet. Efteråret er en helt speciel tid, hvor de rødlige blade hænger skrøbeligt på træerne. Her kan du læse om 10 gratis naturoplevelser på Djursland, som er ekstra skønne om efteråret.

FIND FLERE BEGIVENHEDER

#vihardethele #visitdjursland #visitaarhusregionen

#efterårsferie #efterårsferie2020