Ebeltoft Strand Camping

Foto: Destination Djursland
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Ndr. Strandvej 23

8400 Ebeltoft

Velkommen hos 4 stjernet campingplads beliggende i Nationalpark Mols bjerge på Djursland.

Vores kunder siger: ”Tæt ved vandet og indkøbsmuligheder, klods op og ned af den dejlige by Ebeltoft, med seværdigheder og aktiviteter tæt på, både i gå- og køreafstand. Campingplads med mange pladsmuligheder, dejlige hytter og rigtig gode og dejlige køkken/bad/wc-forhold. Masser af muligheder for børnene, så som pool, minigolf, stranden, legepladsen, leje af mooncar, boldbaner ved stranden, legerum til en regnfuld dag. Der er noget til enhver smag, ung som gammel og masser af dejlige mennesker på campingpladsen”

Vi kan tilføje:
Pladsen er gennemrenoveret over de sidste år. Beliggenheden er fantastisk direkte ved vigen og med nærheden til hyggelige Ebeltoft.
Til børnefamilier er der spændende legeplads med bl.a. hoppepude, svævebane, beachwolleybane og fodboldbane samt indendørs legerum, bordtennis og billard.
Du finder alt det, man i dag ønsker af en god campingplads: Fine faciliteter med familiebaderum, handicap- og puslerum, ude- og indekøkkener, tv-stue, hundebad, grill-terrasse og 200 m2 swimmingpool med solterrasse og sauna.

Udlejning af hytter, minigolf, kajakker, cykler og moon-cars. Wifi på pladsen.

Tæt afstand til f.eks. Glasmuseet -Fregatten Jylland-  Farvegården -Djurs Sommerland - Ree Park Safari -Skandinavisk Dyrepark - Munkholm Zoo -Kattegatcenteret - Randers Regnskov. Gå afstand til Ebeltofts hyggelige gader med rådhus og bindingsværkshuse. I højsæson vægtergang, marked og Jazz på torvet. Her er mange spændende butikker med kunsthåndværk, glaspusterier, hyggelige caféer og restauranter, samt atmosfære fyldt havnemiljø med fiskehandler.

Adresse

Ndr. Strandvej 23

8400 Ebeltoft

Facilities

Afdeling for autocampere

★★★★

Camping Outdoor Danmark

Butik/Kiosk

Køkken

Legeplads

Fiskemulighed

Minigolf

P-pladser for autocampere

Swimmingpool

Hytter til udlejning

WiFi

Tvstue

Vaskeri

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland