Gå til indhold
©  Foto:

Ebeltoft Strand Camping

Ebeltoft Strand Camping er en hyggelig familieplads, hvor der bliver lagt vægt på den fredelige atmosfære. Beliggenheden er fantastisk direkte ved vigen og tæt på hyggelige Ebeltoft. 

4-stjernet campingplads i Nationalpark Mols Bjerge

Campingpladsen ligger tæt ved vandet og indkøbsmuligheder, klods op og ned af den dejlige by Ebeltoft, med seværdigheder og aktiviteter tæt på, både i gå- og køreafstand.

Aktiviteter og underholdning

Til børnefamilier er der en spændende legeplads med bl.a. hoppepude, svævebane, beachwolleybane og fodboldbane samt indendørs legerum, bordtennis og billard.

Du finder alt det, man i dag ønsker af en god campingplads: Fine faciliteter med familiebaderum, handicap- og puslerum, ude- og indekøkkener, tv-stue, hundebad, grill-terrasse og 200 m2 swimmingpool med solterrasse og sauna.

Ebeltoft Strand Camping har også udlejning af hytter, minigolf, kajakker, cykler og moon-cars. Der er wifi på pladsen.

Hytteudlejning

Du kan leje fine hytter på Ebeltoft Strand Camping. Læs mere og book lige her.

Autocamper

Godkendt campingplads der er meget besøgt af autocampere på grund af den fantastiske beliggenhed. Her bor du direkte ved stranden og i gåafstand til hyggelige Ebeltoft. Ankomst hele døgnet - om aftenen/natten på p-areal med quickstop. Store flade pladser med fast undergrund. Ingen autocamper er for lille eller stor.

#ebeltoftstrandcamping #visitdjursland #visitaarhusregionen