Kartoffelhøst på Det Grønne Museum

Det Grønne Museum

Foto: Det Grønne Museum_
Attraktioner
Museer
På Det Grønne Museum kan du opleve jagten, skoven, landbruget og maden, for første gang samlet i ét museum. Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser på Djursland.
Adresse

Randersvej 4

8963 Auning

Kontakt

E-mail:info@dgmuseum.dk

Telefon:+45 86 48 34 44

Oplev landbruget helt tæt på

På markerne omkring museet er der oprindelige danske husdyrracer som køer, grise, geder, får og høns. Børn kan komme tæt på dyrene, og der er altid særlige aktiviteter i skoleferierne.

Til museet hører desuden en Landbrugsbotanisk Have med humlehave og æbleplantager med 281 oprindelige danske æblesorter. På museet er der store legepladser både ude og inde, og den gamle smedje har arbejdende værksted. 

Naturværkstedet tager imod skoleklasser til hverdag og museets gæster i udvalgte weekends og ferier. Året igennem vil du kunne deltage i Det Grønne Museums aktivitetsdage eller følge de mange frivillige laugs arbejde ude og inde.

I MADENS HUS kan du deltage i historisk madlavning i fire autentiske køkkener: Et ildstedskøkken fra 1600-tallet, et brændekomfurkøkken fra 1880’erne, et køkken fra 2. verdenskrig og et fra 1960’erne. I MADENS HUS er der året igennem aktiviteter for familier, grupper og virksomheder.

#detgrønnemuseum #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Randersvej 4

8963 Auning

Åbningstider

30 May 20 / 18 Oct 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

10:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland