Auning Camping

CAMP DJURSLAND - Auning Camping

Foto: Destination Djursland
Overnatning
Campingpladser
Som i ”de gode gamle dage”, så hyggeligt at du kan høre fuglene synge, ligger Danmarks måske hyggeligste campingplads, Auning Camping. Ude i skoven midt i byen, cirka i centrum af alle seværdighederne på Djursland og lige op til den aktive handelsby Auning.
Adresse

Reimersvej 13

8963 Auning

Kontakt

E-mail:mail@auningcamping.dk

Telefon:86483397

Camp Djursland

Pladsen er omgivet af høj beplantning, der giver læ og mange hyggelige kroge, men stadig masser af solfyldte pladser og tæt ved ligger et af de smukkeste og mest særprægede naturområder på egnen - Porsbakkerne. Der er ca.12-15 min. kørsel til nærmeste strand.

På pladsen hvor der er gratis adgang til WiFi findes der også en lille shop, en hyggelig bar med poolbord, udendørs bordtennis, samt store legeplads arealer med hoppepuder og kun 800 meter fra pladsen ligger Auning Svømmecenter hvortil der er gratis adgang når du booker online via nedenstående knap

Se også alle de gode PAKKETILBUD samt friske billeder og videoer fra pladsen på www.auningcamping.dk

Hytteudlejning

5 hyggelige Standard hytter til 4 personer er placeret lige indenfor på pladserne 1-5 i forbindelse med vore fælles faciliteter (INFO, Butik, Opholdsstue, Legearealer, samt Servicebygning)… Og alle er veludstyret med alt hvad der er behov for til en hyggelig campingtur, og kan lejes på dagsbasis hele sæsonen.

Komforthytte med bad & toilettil 6 personer 
En meget hyggelig komforthytte Årg. 2004 med masser af charme, som desuden er beliggende i naturskønne omgivelser på plads 98 …

15 hyggelige Teltvogne til 6 personer er placeret i miljøer forskellige steder i pladsen og alle er veludstyret med alt hvad der er behov for til en hyggelig campingtur, og kan lejes på dagsbasis hele sæsonen.

5 hyggelige Campingvogne med fortelt til 4 - 6 personer er placeret solrigt og i pladsen og alle er veludstyret med alt hvad der er behov for til en hyggelig campingferie.

NB. Alle vore udlejningsenheder er udstyret med dyner og puder, så der medbringes/lejes linnedpakke online, ligesom der også kan tilkøbes slutrengøring online … Der er check-in på ankomstdagen fra klokken 1400 og check ud på afrejsedagen inden klokken 1100 medmindre andet er aftalt med Campingfatter…

Se mere om enhederne og book her

Autocamper

Godkendt til autocampere og gør noget særligt for autocampere og autocampergæster med deres autocamperpladser- og tilbud.  

Se mere om faciliteter til autocampere her

 

#visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Reimersvej 13

8963 Auning

Facilities

Afdeling for autocampere

Butik/Kiosk

Køkken

Legeplads

Fiskemulighed

P-pladser for autocampere

Hytter til udlejning

WiFi

Tvstue

Vaskeri

Camping Outdoor Danmark

★★★½

DK-CAMP

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland