Blushøj Camping

Blushøj Camping Ebeltoft

Foto: Gert Præst
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Elsegårdevej 55

8400 Ebeltoft

Kontakt

E-mail:infoj@blushoj.com

Telefon:86341238

Blushøj Camping blev anlagt i begyndelsen af 1960’erne på et meget kuperet terræn 4 km. sydøst for Ebeltoftpå Djursland.
Pladsen er gennem årene nænsomt indplaceret i terrænet i større og mindre terrasser (ca. 40 niveauer fra 3 til 30 m over havet). Fra en del af terrasserne er der en flot udsigt over havet til den historiske ø Hjelm.
Blushøj Camping ligger for enden af en blind vej, højt over Kattegat. Her består “trafikstøjen”enten af en coaster eller en enkelt fiskekutter, der tøffer forbi.

Den varierede beplantning på de mange skråninger, gør en tur rundt på pladsen til en speciel oplevelse – her er det ikke kun campingvogne, der møder øjet, men også de grønne nuancer og det vekslende lysspil i havet, det fæstner sig på nethinden.
Vi har naturligvis moderne faciliteter: Swimmingpool med dobbeltrutschebane, sprøjt og dejlige sydvendte solterrasser. Gode badefaciliteter, nyt køkken og opholdsstue med terrasse.
 
Vi har også 6 personers hytter til udlejning.

Blushøj Camping ligger helt ud til Kattegat. På stranden kan man finde fossiler, gå i vandet fra badebroen, fiske samt leje en robåd eller 2-personers kajak.

Adresse

Elsegårdevej 55

8400 Ebeltoft

Facilities

ACSI

Afdeling for autocampere

Butik/Kiosk

Legeplads

Fiskemulighed

Minigolf

Swimmingpool

Hytter til udlejning

WiFi

Tvstue

Vaskeri

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland