Besøgscenter - Kyst- og Fjordcentret

Foto: Carsten Enemark
Attraktioner
Øvrige attraktioner
Har I lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum og hvor I ikke bare skal kigge på – så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.
Adresse

Voer Færgevej 123

8950 Ørsted

Hos Kyst- og Fjordcentret kan du blive våd, få beskidte fingre, komme til at lugte lidt af såvel siv, uld, røg og fisk. Du kan få en ordentlig omgang buksevand i waders, sprøjte vand på din far eller søn med en vandraket. Få vabler af et ildstål, tag på kanotur i den lokale jungle, giv en krabbe et håndtryk, bag pandekager i fjorden … I kan blive ved en hel dag med sjove, utraditionelle og hyggelige familieoplevelser i og med dansk natur.

Tag en god madpakke med eller benyt deres grill.

Randers Fjord er et af Danmarks enestående naturområder. Fjorden kan med rette betragtes som Gudenåens floddelta, hvor ferskvand fra Danmarks længste å mødes med saltvand fra Kattegat. I dette møde ligger både Voer Færgested og Danmarks eneste flodhavn Randers.

Du får flere oplysninger på tlf.: 86 48 96 85 eller på deres hjemmeside http://www.kystogfjordcentret.dk.
Vær desuden opmærksom på de mange særarrangementer - hele året. Der kan altid laves aftaler om at åbne Fjordcentret uden for de offentlige åbningstider.

Book billetter til aktiviteter her.

Adresse

Voer Færgevej 123

8950 Ørsted

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland