Auning Kro

Foto: Destination Djursland
Overnatning
Kroer
Adresse

Torvegade 12

8963 Auning

Kontakt

E-mail:post@auningkro.dk

Telefon:86483453

fax:86483660

Website

Auning kro

Auning Kro

I naturskønne omgivelser midt på næsetippen af Danmark ligger kroen blandt et charmerende landsbymiljø. Her byder vi alle velkommen i vores moderne værelser og hyggelige restaurant.

Vores 10 værelser er i moderne stil og alle har trådløst internet. Kroen har gennemgået en større renovering, idet vi har et mål om at tilbyde vores gæster så gode forhold som mulig. Derfor har vi også gjort meget ud af at uddanne os for at gøre det hele lidt bedre.

Køkkenet er dansk/fransk inspireret og leverer retter på et højt gastronomisk niveau. Vi slækker ikke på kravene! Her er noget for enhver smag.

Forkæl dig selv med et hyggeligt ophold hos Auning Kro. Vi bistår med et højt serviceniveau og kvalitet på vores værelser og faciliteter. Er du til golf, tilbyder vi også muligheden for et dejligt golfophold med god mad, hygge og sund motion.

På Auning Kro betragter vi det ikke kun som hygge, at tage på kroophold. Det er en oplevelse og du får mulighed for, at se en bid af Danmarks skønne natur og områder. Vi blander den autentiske historie med moderne komfort, vores priser er konkurrencedygtige og vi ligger op til at du kan nyde din tid i ro og mag.

 

Adresse

Torvegade 12

8963 Auning

Facilities

Mødefaciliteter

Kapacitet: Senge (13)

WiFi

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland