Anholt Cykeludlejning

Anholt Cykeludlejning

Foto: Anholt Cykeludlejning
Aktiviteter
Cykeludlejere
Vil du opleve det smukkeste af Anholt og komme let og nemt af sted, så lej en cykel og kør af sted på to hjul gennem Anholts uimodståelige natur og hyggelige småveje.
Adresse

Nordstrandvej 167

8592 Anholt

Lej attraktive og klargjorte cykler hos Anholt Cykeludlejning

Anholt Cykeludlejning har cykler til alle i forskellige modeller og størrelser. Et sikkert hit er den klassiske herre eller dame cykel, som er specielt designet til Anholt forhold. Cyklen har et simpel gearsystem, en behagelig kørestilling og semibrede dæk med indlæg, som gør cykelturen til en ren fornøjelse trods øens kuperede terræn og grusbelagte veje. I udlejningen er der også et bredt udvalg af klassiske junior- og børnecykler, eller MTB cykler til dem, som ønsker flere gear, mere fart og en sporty stil.

Cykeltilbehør som; barnestole, cykelhjelm, børneanhænger, cykeltrailer mv. udlejes også. Skal der smil på læben så lej den populære tandemcykel og test samarbejdet på cykelturen.

Anholt Cykeludlejning står klar til at finde den rette cykel til dig/jer.

Cykelværkstedet

På Cykelværkstedet kan du få repareret din private cykel eller købe reservedele. Er din egen cykel punkteret, er gearene i stykker, skærmen knækket eller andet, så er der hjælp af hente på værkstedet. Kig ind i værkstedet og få cykelråd eller serviceaftale.

Cykelværkstedet er åbent i sommerferien fra start juli til august. Alle reparationer udføres til den bedst mulige pris - uanset cykelmærke.
Anholt Cykeludlejning yder top service med et smil ”Det vanskelige ordner vi med det samme, det umulige tager lidt længere tid”.

Udlejningscyklerne slides og ødelægges af sand og saltvand. Alt cykling på strand er derfor ikke tilladt. Ved overtrædelse af dette kræves erstatning efter værkstedspriser.

Du ønskes en god cykeltur på Anholt.

Åbningstider:

Det er altid muligt at leje cykel på Anholt. Kontakt Anholt Cykeludlejning for nærmere information, hvis du skal leje cykel udenfor åbningstiden.

Der er dagligt åben i sommerperioden juni, juli og august. Der er også åben i forbindelse med alle helligdage i foråret.

Cykeludlejningen har altid åben i forbindelse med færgeankomst og færgeafgange til/fra Anholt, så det er muligt for dig/jer som gæst(er) at leje cykel ved ankomst og returnere cykel før hjemrejse med færgen. 

Enkelte dag i højsæsonen kan der i en kortere periode være stor efterspørgsel på cyklerne og kort ventetid for leje.

Har du brug for at booke cyklen før din ankomst til Anholt, er det muligt at sende en forespørgsel til Anholt Cykeludlejning via mail eller SMS.


Åbningstider for cykeludlejning i sommerferien er:

Mandag – lørdag 7.00 – 17.00
Søndag 9.00 – 19.00

#anholtcykeludlejning #visitdjursland #visitaarhusregionen

Adresse

Nordstrandvej 167

8592 Anholt

Facilities

Almindelige cykler

Børnecykler

Cykelanhængere

Mountainbikes

Tandems

Barnestole

Cykelhjelme

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland