VisitDjursland

Aktiviteter på Glasmuseet Ebeltoft

På Glasmuseet Ebeltoft kan du fra påske til og med efterårsferien opleve glasfremstilling helt tæt på i museets værksted, Glashytten. I skoleferierne kan du lave dit eget lille kunstværk, når museet arrangerer aktiviteter for hele familien som for eksempel glasblæsning, støbning og fusing.

Året rundt kan du gå på opdagelse i museets skiftende udstillinger og løse opgaver undervejs. Lån en gratis opdagelseskuffert i receptionen eller spørg efter et opgaveark og gå i gang! To sjove og udfordrende måder at opleve udstillingerne sammen på - og måske får I øje på noget helt nyt... Er du vild med at tegne, kan du også deltage i museets tegnekonkurrence og måske blive den heldige vinder af en glaspræmie.

På Glasmuseet finder du også Glasskoven og Prismet. I Glasskoven vækkes sanserne og nysgerrigheden til live, når du går på opdagelse i en magisk verden af glas, lys og lyd. Udendørs kan du opleve glassets farver og spejlinger på egen krop, når du bevæger dig rundt i Prismet – en læringsskulptur for alle aldre. Besøg også Glasunivers på 2. sal – en hel etage med viden om glas og mulighed for at blæse glas næsten som i virkeligheden med den digitale glaspuster. 

I butikken findes Danmarks største udvalg af glasdesign, smykker og unika, skabt af danske og internationale glasmagere. 

Åbningstider:
April - oktober       : kl. 10-17, alle dage* 
Juli - august           : kl. 10-18, alle dage
November - marts  : kl. 10-16, onsdag-søndag*

*Åben alle dage i uge 7  samt i påskeugen. Museet er lukket den 24., 25. og 31. december samt 1. januar 

Entrépriser:
April - oktober       : voksne kr. 110
November - marts  : voksne kr. 85
Børn 6-17 år: kr. 30 hele året
Grupper (min. 20 personer): 20% rabat
Entrébilletten giver 20 % rabat på entréen til Fregatten Jylland, Ree Park Safari og Kattegatcentret indenfor en uge.

Årskort:
Voksen: kr. 200
Voksen 1+1: kr. 300
Børn: kr. 50