VisitDjursland
Kulturringen på Djursland og Hornslet

Cykelferie

Tag på cykelferie og cykel på kryds af tværs af Djursland, tag en enkelt af cykelstierne eller følg en planlagt rute - her får du tips og idéer.

Langs kysten og inde i landet snor cykel- og vandrestierne sig som spindelvæv. At cykle ad biveje i kønne landskaber er en effektiv måde til at koble fra og nyde naturen på Djursland. Djurslands varierede kyst- , mark,- og skovlandskaber med bløde bakker lægger op til cykelopdagelse.

Det vrimler med slotte og spændende ting ad bivejene. Flere steder på Djursland kan du finde flere informative cykelruter og kort, og ellers er det  bare op på cyklen, rundt om hjørnet,  og ud i det Djurske sommerlandskab på to hjul - for at se hvad der kan ske.

Cykelkort over Djursland

Cykelkort Djursland rundt
15 ruter på cykel

Folder med ture og kort over 15 områder på Djursland: Helgenæs, Mols Hoved, Mols Bjerge, Ahl, Skærsø, Ørnbjerg, Kalø, Kolind, Katholm, Kolindsund, Gjerrild, Bønnerup, Fjellerup, Løvenholm og Udbyhøj.

Turene varierer i længde fra 14 til 55 km. Omtale og henvisning til de fire MTB-spor på Djursland: Auning, Ørsted, Grenaa og Ebeltoft. Kortet er trykt på miljøvenligt stenpapir som er meget rivestærkt og vandtæt. Kan bl.a. købes på Turistinformation Fregatten Jylland, på Grenaa Turistinformation og i MENY Rønde for kr. 50,-