Ebeltoft Gårdbryggeri, Djursland
Tag et pusterum på Djursland

Tid til hinanden

Solnedgang, Tre Høje, Djursland

Tid for to på weekendophold og miniferie

Vildt meget at forelske sig i...

Der er mange muligheder for at dyrke det gode liv på Djursland. I kan vælge en smagsrute med øl, delikatesser og råvarer fra lokale jordbrug, lave original stenalderkost via Karpenhøj Naturcenter eller deltag i historisk madlavning i Madens Hus på Det Grønne Museum. Der er også mulighed for at nyde den vilde ro i Mols Bjerge fra et vildmarksbad ude i den vilde natur via Karpenhøj Naturcenter

På turen rundt i landskabet bliver I måske fristet af en gårdbryg med havudsigt eller duften af nyristet kaffe fra Mols kafferisteri. Nærvær og det gode liv er tæt på og kræver hverken pas eller en stor pengepung.

Bestil weekendophold, miniferie eller sommerferie på www.djurspakken.dk

Wellness og spa på Lübker Golf Resort, Djursland

Guide til en weekend på Djursland

Venindetur

Tag på shopping i de mange specialbutikker i Ebeltoft og i Grenaa - begge byer har været kåret som Danmarks hyggeligste handelsbyer. 

Gå på jagt efter det unikke lokale køb i glasbutikken på Glasmuseet Ebeltoft - det eneste museum i Danmark med moderne glaskunst. Oplev desuden historiens vingesus når du besøger træder ind i de pragtfulde sale på Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum samt Rosenholm Slot.

Drengetur

Tag afsted med drengene og kom væk fra hverdagens stress. Tag en tur på mountainbike, fiskestangen under armen eller dykkerudstyret på og kom afsted. Vælg ud fra interesse... 

Find mere inspiration ...

Overnatning
Ebeltoft Feriehusudlejning, Djursland
Se og oplev