Par der spiser mad hos Lübker på Djursland

Weekend på Djursland

Tag på et oplevelsesrig weekendophold i naturskønne omgivelser, hvor I kommer til at opleve nogle af bedste ting, Djursland har at byde på. På Djursland kan I opleve en kombination af spændende historie, velsmagende mad og ren selvforkælelse alt sammen i rolige omgivelser.

Fredag

Start jeres ophold med at tjekke ind på en af de mange overnatningsmuligheder på Djursland. Weekenden kommer til at byde på oplevelser i forskellige byer, men der er heldigvis ikke mere end cirka 40 minutters kørsel mellem Grenaa og Ebeltoft. Besøg derefter Glasmuseet i Ebeltoft og oplev international, moderne glaskunst. Tag også forbi verdens længste træskib, Fregatten Jylland. Et levende museumsskib som tager jer tilbage i tiden. Nyd en kop kaffe på en af de lokale caféer og mærk den hyggelige stemning i Ebeltoft by. Slut jeres første dag af med gastronomiske traditioner og god service med. Spis en lækker middag på Molskroen Strandhotel som ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge. Her er I omringet af natur og ro, og lige i nærheden ligger stranden, hvor I nemt kan gå en tur ned efter en god middag.

Det Gamle Rådhus i Ebeltoft

Lørdag

Besøg to museerne samme sted for én pris. Tag tilbage i tiden og besøg den historiske herregård, Gammel Estrup, som er en af Danmarks bedst bevarede renæssancegårde. Her kan I opleve hvordan både herskab og tjenestefolk levede gennem 600 år. Lige ved siden af ligger Det Grønne Museum som er et levende museum, hvor I kan opleve jagt, skov, landbrug og mad samlet på ét sted. Slut jeres oplevelsesrige dag af med at spise på den Michelin-anerkendte Restaurant Moment, der ligger i den bæredygtige landsby Friland i Feldballe. Her er en helt speciel tilgang til råvarerne. På baggrund af friske og bæredygtige producerede grøntsager og urter får I en helt speciel oplevelse.

Mad på Restaurant Moment på Djursland

Søndag

Start jeres sidste dag ud med et besøg på Museum Østjylland i Grenaa. Oplev et kulturhistorisk museum med spændende udstillinger, som tager jer 10.000 år tilbage i tiden. Herefter er det tid til selvforkælelse. Kør ud til Lübker Golf og Spa Resort og besøg deres spa og wellness. Nyd spaområdets skønne faciliteter som dampbad, fodbadsfontæne, sauna og meget mere. Efter selvforkælelsen kan I nyde en god frokost i Square Lounge eller Café, hvor fokus er på sundhed og velsmag. Nyd udsigten omkring Lübker hvor I er omringet af de flotte golfbaner og smuk natur. I tager med garanti hjem med fornyet energi og en masse gode minder.

Tre veninder i vildmarksbad med smoothies hos Lübker Square på Djursland