VisitDjursland
Julemarked på Centralstation i Ree Park Safari

Jul på Djursland

Djursland byder julen 2020 velkommen med hyggelige juleaktiviteter for store og små. Oplev julestemningen brede sig, når du og familien går på jagt efter nisser og julemus, hører spændende juleforedrag eller smager på julens bedste godter rundt omkring på Djursland.

Julen 2020 bliver anderledes

Med de seneste corona-tiltag er mange attraktioner lukket for i år, og mange af de aktiviteter du finder her på siden, er blevet aflyst. Butikkerne har stadig åbent, så du kan få julegaveindkøbet i hus, og restauranterne sørger for takeaway til både jul, nytår og hverdag. 

Se her en oversigt over åbningstider og takeaway på Djursland.

Juleaktiviteter på Djursland

Gammel Estrup kan du deltage i en ægte herregårdsjul og opleve herskab og tjenestefolk forberede sig til julen som i gamle dage. Se, hvordan greven og hans ansatte holdt jul for 100 år siden og deltag selv i juleaktiviteterne i weekenderne. Smag lækre og traditionelle julekager, julesul, klejner og æbleskiver, køb pynt og juletræer eller klip historisk julepynt.

Museum Østjylland i Grenaa og Ebeltoft sørger også for julehyggen, når de byder dig indenfor til både nissejagt og juleforedrag.

Besøg også Ree Park Safari, hvor der i år er juleboder i hele parken. Smag på julelækkerierne eller find den perfekte julegave. Børnene kan også skøjte på den sjove skøjtebane, og en tur med Amerika Expressen er et must for hele familien.

Tag børnene i hånden og læg vejen forbi Fregatten Jylland, hvor julemusene har gemt sig rundt omkring på det store skib. Hjælp med at finde musene og deltag i lodtrækningen om den store julegavekurv.

Kattegatcentret kan du lave helt specielle julegaver og unikt julepynt - og mærke julehyggen mellem hajer og søstjerner.

Kom og oplev den hyggelige julestemning i byerne rundt omkring på Djursland.

Du kan finde butikkernes åbningstider i Grenaa og Ebeltoft og se en oversigt over åbningstider for hoteller og attraktioner samt takeaway på Djursland her.

Find mere inspiration ...

Shopping og byliv
Ebeltoft Overgade 2
Smag på Djursland
Så er der serveret