Randers Regnskov

Foto: Randers Regnskov
Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Adresse

Tørvebryggen 11

8900 Randers C

Kontakt

E-mail:post@regnskoven.dk

Telefon:87109999

fax:87109998

Randers Regnskov - Oplevelser for alle, hele året! 

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner og dovendyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af natur- og dyreoplevelser. I det tropiske klima med lianer, kæmpe vandfald, fantastiske planter og masser af fritlevende dyr føler man sig hensat til en verden, som normalt kun nås efter mange times flyvning.

Overalt i de tre kupler møder du dyr, som lever frit. Nok se, men ikke røre, når du kommer helt tæt på livlige aber, springtamariner og lemurer. I trætoppene kan du tjekke dovendyrene og de grønne leguaner ud, imens de ligger og varmer sig i solens stråler. I den fugtige regnskovsbund finder du bl.a. kæmpetudser, asiatiske junglehøns, kæmpe skildpadder og snegle.

Jaguaren er flyttet til Randers - og de har fået pool

I den frodige, sydamerikanske regnskov lever en kat, der i størrelse kun overgås af tigeren og løven. Dens bid er så kraftigt, at den kan knuse kraniet på selv store pattedyr og bide gennem skjoldet på en landskildpadde og andre pansrede krybdyr uden problemer. I Randers Regnskov kan du komme tæt på disse smukke kattedyr i det nye jaguaranlæg. I 2016 har vi også åbnet et nyt, flot anlæg med indbygget pool – kom og oplev jaguarerne boltre sig i vandet. Du kan læse mere om jaguarerne her

Klappegrise og Danmarks fedeste Naturlegeplads 

Randers Regnskov har udvidet den tropiske oplevelse med en Danmarks-oplevelse, og man kan nu kombinere tropeeventyret med en udendørs oplevelse, hvor man kommer tæt på danske frilandsdyr, kan slappe af eller gi' den fuld gas på den kæmpestore legeplads. Danmarksparken er åben fra påsken og frem til efter efterårsferien.

Naturtalent

Naturen viser ingen nåde, og den kan ikke charmeres! Hvis du ikke har, hvad der skal til, vil du dø! I 2014 havde vi verdenspremiere på det spektakulære og underholdende show "NaturTalent", der fokuserede på overlevelse i en verden, hvor naturen er den nådesløse og ubarmhjertige dommer. 

Hele sommeren og efteråret dystede showets deltagere om at vinde den ærefulde titel "Årets NaturTalent" ved at vise, hvad de hver især kan fra naturens side. Vi mødte hornuglen Jack, der kunne snige sig ind på byttet lige så lydløst som en ninja. Jack fik skarp konkurrence af de kløgtige minigrise Skinke og Bacon samt den karismatiske seriema fugl, der kunne fange og spise selv giftige slanger. Hulepindsvinet og bæltedyret gjorde også sit for at vinde, og endelig må vi ikke glemme showets mest utilregnelige deltager: mennesket!

#DETTÆLLER

Kom og bliv klogere på, hvad DU kan gøre for naturen, når vi sætter fokus på naturbevarelse i temaet HURRA FOR NATUREN #dettæller - se mere her.

Gen-bevaring i Vorup Enge

Randers Regnskov arbejder desuden med et stort gen-bevaringsprojekt i naturområdet - Vorup Enge, kun 2 minutter fra Randers Centrum. Her kan du bl.a. opleve gamle kvægracer. Vorup Enge er et perfekt sted til en smuk gå tur, eller picnic. Læs mere om engene her.

Adresse

Tørvebryggen 11

8900 Randers C

Åbningstider

22 Dec 19 / 25 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Sun

10:00 - 15:00

26 Dec 19 / 30 Dec 19

Thu, Fri, Sat, Sun

10:00 - 16:00

21 Oct 19 / 24 Nov 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri

10:00 - 16:00

Sat, Sun

10:00 - 17:00

02 Dec 19 / 20 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri

10:00 - 15:00

Sat, Sun

10:00 - 16:00

25 Nov 19 / 01 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af: