Børn i jættestuen Museum Østjylland Grenaa

Museum Østjylland Grenaa

Attraktioner
Museer
Adresse

Søndergade 1

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:mail@museumoj.dk

Telefon:87122600

fax:86320302

Museum Østjylland i Grenaa. 
Ny permanent udstilling på Museum Østjylland i Grenaa 
Havet, Kalken, Jorden og Købstaden

Udstillingen ”Fire veje til Norddjurs: Havet, kalken, jorden og købstaden” er en af de største historiske satsninger i Aarhus 2017. Når udstillingen åbner på Museum Østjylland i Grenaa den 28. januar 2017 vil man kunne opleve et kulturhistorisk museum, der er renoveret fra kælder til kvist med helt nye udstillinger overalt.

Den nye, permanente udstillinger tager dig med gennem 10.000 års historie på Norddjursland. ”Fire veje til Norddjurs” fortæller i fire temaer om de livsvilkår, menneskene siden stenalderen har levet under.
I temaerne Havet, Kalken, Jorden og Købstaden kommer du på en kulturhistorisk rejse gennem Norddjurs gennem tusinder af år. Hør historien om havet der altid har haft en enorm betydning for djurslændingene. Og om Kalken og de andre råstoffer, der blev udnyttet af de dygtige djurslændinge. Oplev historierne om Jorden og den store sandflugtskatastrofe, der også kaldes Nordens Pompeji.
Og slut af med at gå på opdagelse i Købstaden Grenaa, med dens smukke huse, imponerende købmandsgårde og mange, aktive mennesker.

Der er sjove ferieaktiviteter for børnefamilier året rundt.
I november og december er der skruet helt op for julehyggen med nissejagt, juleaktiviteter og det stemningsfulde julemarked midt i Købmandsgården.

Museumsbutikken bugner af fristelser som delikatesser fra Mjødgård  og Læsø Saltsyderi, museumskopismykker, træ- og  metallegetøj og lækkert garn.

Der er gratis adgang.

Adresse

Søndergade 1

8500 Grenaa

Åbningstider

01 Jun 19 / 31 May 20

Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

10:00 - 16:00

14 Oct 19 / 20 Oct 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

10:00 - 16:00

Følg på:

Relaterede produkter

Updated by:
Destination Djursland