Camping for alle

ikke færdig

Prøv campingferie og slip børnene løs på Djursland

Camping er en velkendt og elsket ferieform af mange. Og camping er for alle, også selv om man ikke har egen campingvogn. Alle campingpladserne på Djursland har hytter, mobilhomes eller telt- og campingvogne, så der er gode muligheder for at nyde campinglivet.

Campinghytter gør camping mulig for alle

Det kan være en stor investering at anskaffe sig udstyr til en komplet campingferie. Derfor er det en oplagt mulighed at bo i en campinghytte og give familien et frirum i ferien. Børnene får fantastiske legemuligheder sammen med nye kammerater, og alle faciliteter på campingpladsen er til rådighed. På Djursland er der campingpladser i skoven, langs kysterne, ved badestrandene, i byerne og i bakkerne. Fælles for dem alle er, at de er familievenlige og ligger i kort afstand til attraktioner og oplevelser.

Image removed.

Camping er børnevenlig ferie

På en campingferie er man sammen og hver for sig. ”Alle vores campingpladser har gode fællesområder, som gør det attraktivt at tage mange afsted sammen. Man har hver sin campinghytte når man fx er på storfamilieferie eller på ferie med venneparret. Og lige udenfor kan børn og voksne boltre sig på fællesområderne og i naturen omkring campingpladsen,” siger Flemming Rasmussen, vicedirektør Visit Aarhus.
Når man camperer på Djursland, er man midt i Djurslands natur. Campingferie er et frirum med masser af god plads, et sted med positive vibrationer hvor det et rart at være, og på Djursland er man ikke bange for at skilte med det.

Image removed.

Image removed.