Ebeltoft Feriehusudlejning, Djursland

Sov godt i ......

Landal Ebeltoft, Øer Maritime Ferieby, Djursland

Du kan bo langs kysten, langt inde i skoven eller ude på landet. Alle overnatningssteder ligger skønt placeret, med kort afstand til større byer, naturen, attraktioner eller masser af aktivitetsmuligheder.

Du kan også sammensætte dit ophold i en feriepakke, som indeholder både overnatning og oplevelser - til hele familien.

www.djurspakken.dk

 

Camping

På Djursland er der ikke mindre end 16 campingpladser med hver deres kendetegn. Se campingbrochuren eller mere her...

Feriehusudlejning

Find et feriehus til større eller mindre familier, alle tider på året som du kan leje til en weekend, miniferie eller længere ferie. Se udvalget her...

Hoteller, Kroer og Slot

Tag på weekendophold på hotel, kroferie, slot eller badehotel - på Djursland er der alle muligheder. Tag en pause fra hverdagen, se mulighederne her.

Feriecentre

Tag hele familien. Book en ferielejlighed eller en feriebolig på Danland Norddjurs i Bønnerup eller Landal i Ebeltoft, begge ligger i maritime omgivelser tæt på strand. Se større udvalg her...

Privat overnatning, værelser, lejligheder og Bed & Breakfast

På Djursland er der rigtig mange der vælger at udleje deres private bolig; et værelse, en lejlighed eller et selvstændigt feriehus - lidt ligesom man kender det fra Air BnB. Vi kalder det privat overnatning på Djursland.

Vandrerhjem

I byerne Ebeltoft, Gjerrild og Rønde ligger der vandrerhjem på Djursland. Alle er placeret midt i naturen med vandre- og cykelstier lige uden for døren.

Sov med dyrene eller et andet sjovt sted

Du behøver ikke at tage ret langt for at sove med vilde dyr. Se fx hvordan du kan sove tæt op af ulve, bjørne, aber, hajer m.fl. Lad dig overraske...

Grupper

Her finder I et overblik over særlige steder, der er oplagte overnatningssteder i forbindelse med klassetur, weekend med vennerne eller hele familien. Se nærmere på mulighederne.