Ebeltoft Gårdbryggeri, Djursland

Tag et pusterum fra hverdagens stress

Solnedgang, Tre Høje, Djursland

Tid for to på weekendophold og miniferie

Vildt meget at forelske sig i...

Der er mange muligheder for at dyrke det gode liv på Djursland. I kan vælge en smagsrute med øl, delikatesser og råvarer fra lokale jordbrug, lave original stenalderkost via Karpenhøj Naturcenter eller deltag i historisk madlavning i Madens Hus på Det Grønne Museum. Der er også mulighed for at nyde den vilde ro i Mols Bjerge fra et vildmarksbad ude i den vilde natur via Karpenhøj Naturcenter

På turen rundt i landskabet bliver I måske fristet af en gårdbryg med havudsigt eller duften af nyristet kaffe fra Mols kafferisteri. Nærvær og det gode liv er tæt på og kræver hverken pas eller en stor pengepung.

Afslut dagen med en total rensning i wellness-afdelingen på Hotel Marina eller i vildmarksbadet på Karpenhøj Naturcenter, hvor I efterfølgende kan tilberede mad med lokale fødevarer.

Bestil weekendophold, miniferie eller sommerferie på www.djurspakken.dk

Dyrk det gode liv

Smag på Djursland

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

Lübker Golf Resort

Lübker Golf Resort kombinerer, som de første i Skandinavien, golf i verdensklasse med attraktive familieaktiviteter.

Tid til hinanden

Foto: Lübker Golf Resort

Venindetur

Tag på shopping i de mange specialbutikker i Ebeltoft og i Grenaa - begge byer har været kåret som Danmarks hyggeligste handelsbyer. 

Gå på jagt efter det unikke lokale køb i glasbutikken på Glasmuseet Ebeltoft - det eneste museum i Danmark med moderne glaskunst. Oplev desuden historiens vingesus når du besøger træder ind i de pragtfulde sale på Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum samt Rosenholm Slot.

Drengetur

Tag afsted med drengene og kom væk fra hverdagens stress. Tag en tur på mountainbike, fiskestangen under armen eller dykkerudstyret på og kom afsted. Vælg ud fra interesse...