Mangler at udfylde
Mariendal Mosteri Djursland

Lokale smagsoplevelser

Nyd lokale produkter på en terrasse med udsigt over Kattegat, for foden af Mols Bjerge eller i et galleri tæt på vinmarker. Få en fantastisk, gastronomisk og kulinariske madoplevelse med råvarer fra lokale bønder og producenter på Djursland med hensyn og bæredygtighed. Her er madoplevelser for alle med både anerkendte restauranter, caféer, bryggerier, vingårde og meget andet. 

Køb varerne i gårdbutikker i supermarkeder og butikker flere steder rundt på Mols, i Rønde og i de større byer Ebeltoft og Grenaa. 

Madoplevelser i særklasse

Restaurant Moment

Som nabo til den bæredygtige landsby Friland ligger Restaurant Moment, som med en helt specifik tilgang til råvarerne forsøger at give hver gæst den største smagsoplevelse, der kan opnås på baggrund af friske og bæredygtigt producerede grøntsager og urter.

Molskroen

Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og gode service. Det er dyder, som de værner om hver eneste dag, samtidig med forfiner de og udvikler deres måde at være restaurant og hotel på - altid med gæsten i fokus.

Smag/Det gastronomiske turistkontor

I en “hemmelig” baggård åbner der sig en verden op med smagsoplevelser i eventyrlige omgivelser. Hos Smag kan du om sommeren spise lækker mad og hos Det Gastronomiske Turistkontor kan du købe specialiteter og delikatesser hele året rundt.

Find flere spisesteder

Saft og kraft på flasker

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri er et lille familieejet bryggeri, der brygger sodavand og øl. De arbejder med de bedste råvarer, de kan finde, og de går meget op i de små detaljer i hver eneste bryg.

Mariendal Mosteri

Mariendal Mosteri Djursland ligger i landsbyen Ålsrode nær Grenaa i smuk natur omgivet af marker, tæt på skov med en af landets flotteste hulveje flankeret af store, gamle bøgetræer.

Hylkegaard

Hylkegård er som taget ud af en Morten Korch-film og byder på mange oplevelser. Ved gården i Voldby er anlagt en vinmark med 1400 stokke af hvidvinsdruen Solaris. Med årene er der fine hvidvine i vente.

Kombiner mad med et ophold

Køb lokale råvarer rundt på Djursland

Flere af de lokale producenter har åben gårdbutik, så du kan se og smage på varerne.

Nordisk Tang

Nordisk Tang på Djursland er kendt for deres kærlighed for og eksperimenteren med tang som ingrediens i madlavning. Tangprodukterne er af høj kvalitet og fremstillet af økologiske råvarer.

Møllerup Gods Gårdbutik

Møllerup Gods Gårdbutik byder på mange forskellige ting og har stor fokus på produkter med deres hjemmedyrket hamp. En spændende butik som fuldender dit besøg på Møllerup Gods.

Lokale smagsoplevelser Meny Rønde

Hos Meny Rønde kan du købe mange lokale specialiteter fra hele Djursland. Det er det eneste sted i Danmark, du kan købe skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge.

Hos Walter - Lokale smagsoplevelser

'Hos Walter' er en yderst velkonsolideret delikatesseforretning. Her er de specialister i alt fra vin, øl og spiritus til eksotiske specialvarer.

Egils Café

Egil´s Cafe ligger centralt i Femmøller og bare et stenkast fra stranden. Her er der mulighed for at slå sig ned og nyde en kop kaffe, en specialøl eller et godt glas vin. Her er tempoet sat ned og kvaliteten i højsæde.

Tag rundt til lokale vinbønder og smag på lokalproduceret vin

Foto: Hylkegaard