Familie på tur i Mols Bjerge ved Agri Baunhøj

Ferie med børn

Foto: Flemming Højer

Rundt om hjørnet venter dig og din familie et eldorado af oplevelser, så der bliver fart over feltet, hvis du skal nå det hele. Der skal også være tid til at slappe af og lade trætte børn få ro. 

Få vildt god tid med familien og fuld fart på oplevelserne på Djursland.

Hvad har I lyst til...?

Vælg efter hvad du interesserer dig for eller om det er en regnvejrsdag eller en solskinsdag.

Gys og vand

Få et hav af oplevelser. Besøg Kattegatcentret og kom tæt på 250 arter af forunderlige og farvestrålende havdyr eller dyk ned i dybet. På vandlegepladsen pjaskes, krybes og kravles der. Hav indkranser Djursland på tre sider, og så er de milde strande med lavt vand og kridhvidt sand.

Læring og dyr

Kom tæt på dyr fra hele verden og bliv klogere på dyrevelfærd, dyrebevarelse og dyrearter. Her er dyreparker, akvarium og endda en regnskov.

Fart over feltet

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så gå ikke glip af en dag med fart og spænding i Djurs Sommerland eller en tur i gokart i Auning Kart Park.

Aktiv ferie

Aktive oplevelser i naturen, en guidet tur eller smagsoplevelser er aktiviteter, som kan give personlige og helt særlige minder fra en ferie. På Djursland har vi samlet disse oplevelser på www.oplev-djursland.dk. Det er aktiviteter til lands og til vands – ude og inde.

Natur i børnehøjde

Pak kurven og tag på opdagelse i naturen. På Djursland finder du noget af Danmarks smukkeste natur, det er idéelt at være aktiv eller komme helt ned i tempo.

Cykelferie

Tag på cykelferie og cykel på kryds af tværs af Djursland, tag en enkelt af cykelstierne eller følg en planlagt rute - her får du tips og idéer.

Du er velkommen til at komme tilbage. Måske du får lyst til at sende børnene med bedsteforældrene på ferie eller selv tage afsted og nyde tiden for to.

Interesseret i lokale råvarer og mad... så kig her.

Foto: Hos Walter