Glasmuseet Ebeltoft
Rosenholm Slot

Museer på Djursland

Oplev hele landbrugets historie og Museet for dansk herregårdskultur og historie på Museerne på Gl. Estrup. I Ebeltoft ligger Glasmuseet Ebeltoft - Danmarks internationale museum for moderne glas side om side med Fregatten Jylland - museet der fortæller historien på Fregatten Jylland  -verdens længste træskib.

På Fuglsøcentret kan du se "Memory Lane" Rockmuseum, som har fokus på musik- og ungdomsliv fra 1950erne til i dag.

Fregatten Jylland - Verdens længste træskib

Den historiske og maritime atmosfære omkranser Fregatten Jylland, som ligger smukt i Ebeltoft Vig.

Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft er et internationalt museum for moderne glaskunst smukt beliggende i Ebeltoft. På Glasmusset Ebeltoft vises der året rundt skiftende udstillinger med glaskunst i en høj kaliber. I museets anerkendte samling findes mere end 1500 værker fra det meste af verden.

Slotte og herregårde

Djurslands historie er tæt forbundet med de mange slotte og herregårde, der findes her. Gammel Estrup – Danmarks Herregårdsmuseum ligger smukt placeret på Norddjursland, og er en af Danmarks bedst bevarede renæssance-herregårde. Besøg også Rosenholm Slot, som står fuldt møbleret, som da den sidste Baron og Baronesse boede på slottet.

Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum

På Gammel Estrup – Danmarks Herregårdsmuseum træder du direkte ind i historien.

Sostrup Slot

Sostrup Slot blev bygget af en kvinde, der hed Sophie Bille. I dag er Sostrup Slot et moderne hotel, mødested og konferencecenter, hvor der indbydes til nærvær, refleksion og fordybelse.

Rosenholm Slot

I april måned 1559 overtog Jørgen Rosenkrantz gården Holm ved Hornslet fra kongen. I de følgende år lod han på stedet bygge et slot, som fik navnet Rosenholm efter hans slægt.

Oplev flere vildt spændende museer på Djursland

Det Grønne Museum

På Det Grønne Museum kan du opleve jagten, skoven, landbruget og maden, for første gang samlet i ét museum. Det smukke og levende museum ligger i fantastiske omgivelser på Djursland.

Museum Østjylland Grenaa

På Museum Østjylland Grenaa kan du opleve historien om Norddjursland.

Djursland For Fuld Damp

Djursland For Fuld Damp tager dig tilbage i tiden og giver dig en oplevelse af nostalgi og hygge på den gamle station i Allingåbro.

Stenvad Mosebrugscenter

Stenvad Mosebrugscenter er stedet, hvor man fornemmer en snert af mosens mystik, og hvor minderne om sommerens arbejde på at sikre vinterens varme ind...

Museet Det Gamle Rådhus

Det Gamle Rådhus er kendt og elsket af mange – måske især de over 500 par, der hvert år bliver viet på Det Gamle Rådhus. Men rådhuset er mere end en n...

Memory Lane - Rockmuseum

Tag tilbage i tiden på Memory Lane Rockmuseum, et unikt museum med fokus på musik- og ungdomsliv fra 1950erne til i dag.

Dansk Motor- og Maskinsamling

Dansk Motor- og Maskinsamlingsamling er i dag Nordeuropas mest omfattende samling af historisk maskineri, med mere end 450 forskellige motorer.

Djurslands Jernbanemuseum

Tag tilbage i tiden og oplev Djurslands Jernbanemuseum. Jyllands største Jernbane Museum med effekter fra DSB og privatbaner.

BMA i Maltfabrikken

BMA Maltfabrikken er bibliotek, museum og arkiv under ét tag - samlet i den nye, gamle og gentænkte Maltfabrik i Ebeltoft. Her kan du lære om købstade...