VisitDjursland
Vilmarkskar

Wellness i særklasse

Wellness og spa på Djursland

Lübker Square – 3.500 m2 stort åndehul med subtropisk bad og spa & wellness

Tag en dukkert i det Subtropiske bad og slip legebarnet løs. Her er varmt året rundt og mulighed for dejlige vandaktiviteter for hele familien. Specielt for de mindre børn er vores Subtropiske bad en overskuelig oase, hvor der er fra 30 grader i vandet og altid 1,5 grad varmere i luften. Prøv morskabsbassin, ”fritfalds” vandrutsjebane, stort varmtvandsbassin med bobler, børnebassin og fælles sauna.

Spa & Wellness er baseret på ældgamle kur- og sundhedsprincipper. Her møder du et univers af dufte, farver, lyde og berøringens kraft. Du kan forkæle dit indre og ydre gennem luksuriøse krops- og ansigtsbehandlinger samt afstresse og få ny energi gennem et bredt udvalg af inden- og udendørs hydroterapi. 

Vand, varme og berøring skaber den optimale spaoplevelse i de skønne og eksklusive omgivelser i Lübker Square, som tilbyder følgende faciliteter: Dampbad, rain showers, fodbadsfontæne, spabad, sauna, koldtvandskar, udendørs vildmarkskar, koldvandskaskader og varme.

Se mere på www.lubker.com

Hotel Marina - wellness for alle

Hotel Marina har et lækkert & flot Spa og Wellnesscenter med swimmingpool, spabad, sauna, dampbad, moderne fitnessfaciliteter og hvilerum. Luften er altid 29 grader og vandet 27. Det professionelle wellness-team tilbyder massager, ansigtsbehandlinger, fodbehandlinger og øvrige innovative behandlinger, som er ren terapi for krop og sjæl. Se meget mere om behandlinger m.m. her

Wellness i naturen

Vildmarkskar via Karpenhøj Naturcenter 
Nyd en tur i vores bålopvarmede vildmarkskar. Bare synet af det dampende vildmarkskar og de smukke omgivelser får dig langsomt til at slappe af. Du lytter til vinden, dufter skoven og mærker, at kroppen slapper af i det varme vand. Kan bookes både for grupper kombineret med blåmad, mountainbiketur og meget mere.

Se mere på www.karpenhoej.dk