Lübker Square for alle

Lübker Square er for alle

Lübker Square – et oplevelsesmekka i tre etager

Subtropisk Bad for hele familien. Her kan I forlyste jer med bl.a. varmtvandsbassin, morskabsbassin, spa og vandrutsjebane. Hertil kommer sauna og et lækkert hvileområde. 
Kom og oplev Square i efterårsferien, hvor der vil blive skruet helt op for den uhyggelige Halloween stemning. Tag din familie og venner med, hvis du er modig nok..

Det familievenlige subtropiske badeland

Tag de mindste med i det store varmtvandsbassin eller børnebassinet, hvorfra du trygt kan følge de større børns udfoldelser, fx i den unikke "fritfalds"-rutschebane. Hele familien vil nyde Subtropisk Bad med 29 grader i vandet og altid 1,5 grad varmere i luften, fx på en liggestol med en is, smoothie eller cafe latte i hånden.

Den luksuriøse Spaafdeling

Lad tankerne glide... og mærk roen brede sig indefra. Forlad hverdagens stress og forkæl dig selv med en spa- oplevelse i Lübker Spa. Oplev fornyet energi og mentalt overskud. Træk vejret dybt og træd ind i en verden af velvære.

Det aktivitetsrige fitnessområde

Vi har trænings muligheder for enhver smag. Vi har bl.a. styrketrænings faciliteter, afspændingsfaciliteter, motionsfaciliteter og hold træning. Vi går op i kvalitet – ingen tvivl om det. Derfor er vore maskiner også blandt de bedste på markedet. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainer, romaskine, cykler, rygtræner og mange andre maskiner i vores center. Derudover tilbyder vi naturligvis frivægte, styrketræningsmaskiner og kabelstationer.Del denne side

Lübker Square

Lübker Allé 123, 8581 Nimtofte

3840 8000

http://lubker.com/

square@lubker.com