FOTO-KONKURRENCE

Deltag i foto-konkurrencen og vind billetter til valgfri attraktion på Djursland for to personer.

På Djursland er der vildt meget at forelske sig i. Vær med til at vise dit område frem ved at sende os et eller flere billeder fra vildt charmerende byer, seværdigheder, strand, kyst, natur, byliv, familiehygge, cafeliv, shopping, landsbyliv, bymiljø m.m. Skriv gerne en lille tekst om hvor du har taget billedet. 

For at deltage skal du sende et og gerne flere billeder til tine@visitd... med emnet: foto konkurrence.

Vi poster det bedste billede på vores facebook side: Visitdjursland mandag den 23. oktober kl. 12. Vinderen får direkte besked.

Regler og betingelser for deltagelse i fotokonkurrencen 

  • Konkurrencen løber fra mandag 25. september til 23. oktober 2017, Indtil da kan fotos indsendes til konkurrencen via e-mail til: tine@visitd.... Vi ønsker billedet i højtopløsligt 300 PPI.

  • Hver person må deltage med op til 5 fotos.

  • Vinderen bliver offentliggjort mandag den 23. oktober 2017 på facebook: Visitdjursland og på vores hjemmeside www.visitdjursland.com. Vinderen får direkte besked.

  • Der skal opgives navn og mailadresse ved indsendelse af fotos, og hvilket sted billedet er taget i.

  • De indsendte personlige oplysninger behandles fortroligt og udleveres ikke til tredjepart. Vinderen vil blive nævnt med navn og by.

  • Destination Djursland har efterfølgende brugsret til at gengive indsendte fotos i markedsføring af Djursland, fx på internettet, i magasiner, pressemeddelelser, breve og mails.

  • Fotos må ikke være stødende.

  • Hvis en eller flere personer kan genkendes på et foto og hvis fotoet viser person(er) tæt på, skal den eller disse personer have givet accept til at fotoet indsendes til konkurrencen. Destination Djursland kan uden varsel fjerne fotos som vurderes ikke at opfylde betingelserne. Erstatningskrav mod Destination Djursland pga. fotos der ikke overholder ophavsret eller regler om offentliggørelse, videresendes til den der har indsendt fotoet der har krænket 3. parts rettigheder. 

Ansatte på Destination Djursland kan ikke deltage i konkurrence.

Del denne side