4 smutture på Djursland

Trænger du til inspiration til den næste weekendtur eller påskeudflugt? Afveksling til løbeturen? Eller det perfekte spot til en picnic med børnene?

Danmark er fuld af skønne naturattraktioner, som mange af os ikke kender.

I den nye inspirationsguide Smutturen.dk kan du finde smutture til 50 unikke naturoplevelser i hele landet.

Fra det nordligste i Norddjurs til det sydligste i Syddjurs er fire smutture med i den nationale inspirationsguide: Kalø Slotsruin, Tre Høje i Mols Bjerge, Sletterhage Fyr og Ørkenen på Anholt.

Smuttur.dk - fire ture på Djursland
Smuttur.dk - Kalø Slotsruin

Smuttur Kalø Slotsruin

I oplever bedst selve slotsruinen til fods, men I kan også cykle ad områdets stier og skovveje. Det er muligt at parkere ved stien, der fører til ruinen eller på parkeringspladsen ved Kalø Slotskro...

Smuttur - Trehøje

Smuttur Trehøje

I kan opleve området til fods, på cykel eller hesteryg. Der er flere muligheder for at parkere i Mols Bjerge, og I kan tage bilen direkte til Trehøje, hvor der ligger en parkeringsplads.

Smuttur.dk - Sletterhage Fyr

Smuttur Sletterhage Fyr

Der er en parkeringsplads ved siden af fyret, og i fyrmesterboligen kan I lære mere om naturen, landskabet og fyrets historie.

Smuttur.dk - Ørkenen Anholt

Smuttur Ørkenen Anholt

I oplever bedst Ørkenen til fods. Ved observationshuset Sælspotten kan I finde en stærk kikkert, så I kan følge sælerne på tæt hold. For at komme til Anholt skal I selv sejle eller tage færgen fra Grenaa.