Djursland - Det vildeste Danmark

På Djursland - det vildeste Danmark finder du noget af det vildeste, som Danmark kan byde på. Oplev Djurs Sommerland - Nordens største Sommerland, og over 10 vildt sjove familieattraktioner som Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.

Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere meget børnevenlige strande. Og glem ikke at shoppe i to af Danmarks hyggeligste købstæder Ebeltoft og Grenaa.

 

        

Få oplevelser i Randers Regnskov, Kattegatcentret og på Museerne på Gammel Estrup og de imponerende klinter ved Sangstrup. Oplev Djursland og kom helt tæt på hvad enten du er til dyr eller mad.

Tag i Djurs Sommerland - Nordens største sommerland og i Skandinavisk Dyrepark med nogle af verdens bedste bjørneparker.
Se med her...

Glæd jer til store oplevelser i Nordens største Sommerland

Djurs Sommerland

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Prøv også de to superseje nyheder...

Børnevenlige attraktioner på Djursland

Attraktioner for hele familien

Top 10 tips til oplevelser for dig med børn. Du finder både forlystelsesparker, dyreparker, et akvarium og en regnskov. Tag på museer hvor historierne er fortalt i børnehøjde...

Børnevenlige strande på Djursland

Djursland strandguide

Det er sommer og tid til at bade. Du kan muntre dig på de lange hvide sandstrande og tage en dukkert i det friske rene vand, hvor børn kan gå langt ud inden det bliver dybt. Se mere om 100 strande her

Vildt hyggeligt på Djursland

Vildt god tid med børnefamilien

Nyd sommeren på Djursland med hele din familie. Få fart på oplevelserne eller nyd en stille stund på en bakketop med udsigt og afslapning. 

 

 

Vildt farverige Djursland

Vildt mange glæder ved naturen

En travetur til Kalø Slotsruin i Nationalpark Mols Bjerge er en mulighed hele året. Selv vinterbadning kan for nogen være fristende. Læs om "must see" oplevelser i Nationalparken og vores anbefalinger her.

Oplevelser på Djursland i 2018

Glæd dig til det vildeste år 2018 på Djursland

På Djursland er der vildt mange oplevelser inden for blot 40 minutters kørsel. Hent inspiration til årets ferie på Djursland og hvad der er nyt at opleve...

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Touchskærm med turistinformation

Se her hvor du finder turistinformation på Djursland

Der er opsat skærme med turistinformation rundt på Djursland, se hvor her