Djursland - Det vildeste Danmark

På Djursland - det vildeste Danmark finder du noget af det vildeste, som Danmark kan byde på. Oplev Djurs Sommerland - Nordens største Sommerland, og over 10 vildt sjove familieattraktioner som Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.

Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere meget børnevenlige strande. Og glem ikke at shoppe i to af Danmarks hyggeligste købstæder Ebeltoft og Grenaa.

 

        

Oplev en Nationalpark med magiske istids-landskaber og Djursland store safaripark Ree Park Safari. Se med her...

Naturen på Djursland indbyder hele året til en gåtur

Vinterferie på Djursland

Vildt mange aktiviteter i uge 7 og 8 på attraktionerne. Naturen nydes året rundt, tag godt med tøj på, slæden og skøjterne under armen og tag ud i naturen. 

Oplevelser på Djursland i 2018

Glæd dig til det vildeste år 2018 på Djursland

På Djursland er der vildt mange oplevelser inden for blot 40 minutters kørsel. Hent inspiration til årets ferie på Djursland og hvad der er nyt at opleve...

Vildt farverige Djursland

Vildt mange glæder ved naturen

En travetur i Nationalpark Mols Bjerge eller en frisk cykeltur er en mulighed hele året. Selv vinterbadning kan for nogen være fristende. Læs om "must see" oplevelser i Nationalparken og vores anbefalinger her.

Oplev kulturen i Danmark, hvor temaer binder historierne sammen

Kulturruter i Jylland

Oplev kulturen i Danmark, hvor fire temaer binder historierne sammen. Se mere om temaerne:

Guder og Gåder på Museum Østjylland
Local Ways to Global Art på Glasmuseet Ebeltoft
World War II i Østjylland
Danish Way of Life i Østjylland

Vildt tæt på ...

Kattegatcentret

Bliv bidt af havet i kattegatcentret! Mærk gyset når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver. Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser inde og ude.

Randers Regnskov

Randers Regnskov

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov - et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Få inspiration på lokale fødevarer og restauranter på Djursland

Smag på Djursland

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

 

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Touchskærm med turistinformation

Se her hvor du finder turistinformation på Djursland

Der er opsat skærme med turistinformation rundt på Djursland, se hvor her