Randers Regnskov

Gå på opdagelse i den eventyrlige regnskov

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Kom HELT tæt på dyrene
I skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne svømmer roligt rundt, og komodovaranerne daser på en solbeskinnet plet. Mød også vores to fantastiske jaguarer i deres nye anlæg med helt egen pool. 

Nyheder og events 2017

I uge 7 åbner vi første del af årets nyhed ”Skoven om natten”, hvor dag bliver til nat og afslører en virkelighed så anderledes, at den næsten overgår fantasien – kom og mød nogle af naturens allermest særprægede skabninger. 
I anden del af årets nyhed ”Templet om natten”, der åbner til påske, kan du gå på opdagelse i et sagnomspundet tempel, hvor endnu flere fascinerende skabninger kommer til syne. Den 8/4 slår vi dørene op til DanmarksParken – vores store udendørs park med danske bondegårdsdyr og en kæmpe stor naturlegeplads. DanmarksParken er perfekt for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Af andre nyheder kan nævnes nyt stort udendørs tapiranlæg. Oplev desuden de fantastiske dyr i vores sjove og lærerige formidlingsshow NaturTalent 2017, og tag med på Tropecamp i Randers Regnskov og få en oplevelse for livet.

www.regnskoven.dk

Del denne side

Book feriepakke til Randers Regnskov

Book feriepakke inkl. entrébilletter til Randers Regnskov samt overnatning på www.djurspakken.dk

Nyt anlæg til jaguarerne med stor pool

Natåbent, nyt tapiranlæg og events

"Skoven om natten” - dag bliver til nat. Kom og mød nogle af naturens allermest særprægede skabninger. ”Templet om natten”. Gå på opdagelse i et sagnomspundet tempel. Nyt stort udendørs tapiranlæg. NaturTalent 2017. Oplev dyr i vores sjove og lærerige formidlingsshow. Tropecamp i Randers Regnskov og få en oplevelse for livet.Randers Regnskov

Tørvebryggen 11, 8900 Randers

tlf. 8710 9999

www.regnskoven.dk

post@regnskoven.dk