Vinterferie på Djursland

Vinterferien er typisk en tid hvor der er "fyret op" for indendørs aktivitet og hygge, og det er der i høj grad mulighed for på Djursland for børn og voksne. Smøg ærmerne op og vær med til at lave bogtryk på herregårdsmuseet eller lav din egen glas collage på Glasmuseet Ebeltoft. Se det nye museum i Grenaa - det tilgængelige museum hvor du kan se, høre og mærke under temaerne; Havet, Kalken, Jorden og Købstaden.

Se mere om vinterferieaktiviteter på Djursland i vinterferien uge 7 og 8.

Fire veje til Norddjurs – Havet, Kalken, Jorden og Købstaden

Se ny udstilling i vinterferien på Museum Østjylland (Grenaa og Ebeltoft)

Tag på opdagelse i nye udstillinger på museet i Grenaa: Fire veje til Norddjurs – Havet, Kalken, Jorden og Købstaden Oplev i udstillingerne fortællinger om stenaldermennesket og tørvegraveren, hippien, fi skeren og industrimedarbejderen. Rør, sans, prøv – og følg børnesporet.

Se ny Aarhus 2017 udstilling på Glasmuseet Ebeltoft

Vinterferieaktiviteter på Glasmuseet Ebeltoft

Oplev den nye udstilling Dovenskab og lav collager sammen med børneguiderne på udvalgte dage i vinterferien.

Kom tæt på hajerne, det er stensikkert

Vinterfisk i Kattegatcentret

I Vinterferien (uge 7) er der et hav af oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne i Kattegatcentret - og det bliver sjovt, selvom det nok kommer til at gå en smule i FiSK!

Driftschef Bo Jessen Fogh Laursen er godt tilfreds med, at Fregatten Jylland har fået selskab af de smukke skibe fra åbningen af kulturhovedstadsprojektet.

Fregatten Jylland udstiller vikingeskibene...

Fra mandag i vinterferien udstilles vikingeskibene fra optoget i forbindelse med åbningen af Aarhus Kulturhovedstad 2017.

Kom og oplev jagten, skoven, landbruget og maden på det tidligere Dansk Landbrugsmuseum

OBS nyt navn (tidligere Dansk Landbrugsmuseum)

Vær klar til forårsrengøringen – lav din egen riskost og stik karklude af økologisk garn på Det (nye) Grønne Museum - nu med jagt, skov, landbrug og mad.

Børneaktiviteter på Lübker

Lübker Golf Resort, golf og suptropisk bad/spa

Lübker Square er for alle, der vil forkæles i vores 3500m2 store wellness-center med spa, fitness og subtropisk bad. Spil også vintergolf til sommergreens...

Trykkeri på herregården

Bogtryk på Gammel Estrup Herregårdsmuseet

Gratis adgang for alle børn under 18 år. Åbent alle dage fra d. 11 til 19. februar kl. 10 til 15. Der er aktiviteter for børn alle dage. Det koster 10 kr. for materialerne til at prøve trykpressen.

Bestil feriepakke til Djursland

Book vinterferien her... eller en miniferie i foråret

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Del denne side