Privat overnatning

På Djursland er der rigtig mange der vælger at udleje deres private bolig; et værelse, en lejlighed eller et selvstændigt feriehus - lidt ligesom man kender det fra Air B&B. Vi kalder det privat overnatning på Djursland.

Nogle af de private udlejere tilbyder morgenmad, dem kan du fremsøge under Bed & Breakfast. Når du overnatter privat kommer du ofte tættere på de lokale små samfund, måske længere væk fra byerne på en bondegård eller tæt ved kyst og skov.

Privat overnatning
Bed & Breakfast 

Såfremt du gerne vil se priser eller fx tilkøbe billetter, til attraktioner som Djurs Sommerland og dyreparkerne, kan du sammensætte din egen feriepakke på djurspakken.dk

Feriebolig på Djursland

Private overnatningssteder

B&B Gamle Skole

Gamle Skole B&B

Gamle Skole B&B er et ideelt udgangspunkt for et ophold i Østjylland. Bo i et naturskønt område ved Alling Å - i nærhed af turistattraktionerne på Djursland, Aarhus og Randers. På Gamle Skole B&B bor du i lyse værelser, med gedigne møbler - og har adgang til 5000 m2 have. Nyd varmen fra vores kombinerede mad- og bænkevarme-ovn.

Livets Oase

Livets Oase

Livets Oase ligger på en nyrestaureret gård med udsigt til alle verdenshjørnerne. Huset består af 2 vær. med plads til 2 voksne og 2 børn i hver samt 2 badeværerlser og fælles køkken/opholdsrum. Stort udenoms areal, med god plads til at bevæge sig på, samt bålplads. Mulighed for at dyrke yoga og få wellness-massage. Få kilometer fra stedet kan man fiske, cykle ture, bade.

Liselund

Liselund

Liselund er en charmerende slægtsgård. Stuehuset er i tre etager med 5 sovevær. med køkken, badevær., spa, bordtennis m.v. Et perfekt ekskursionssted for familier, klubber og foreninger. Med privat skov og Kolindsund kanalen lige op til haven, kan man tage på vandretur i skoven, fange ål og fisk i åen eller kanotur.

Sanggaarden Family Rooms

Sanggaarden Family Rooms

Sanggaarden er det familievenlige overnatnings-sted tæt på Djurs Sommerland. Hyggelige familieværelser samt stor ferielejlighed med eget køkken og badeværelse. Afslappet atmosfære. Stort legeområde med Tarzanhytte, svævebane, trampolin, gynger og aktivitetshus med bordtennis og bordfodbold. Små og store legebørn finder hurtigt sammen i leg på Sanggaarden!

Allingåbro Hotel

Allingåbro Hotel

Allingåbro Hotel – Bed & Breakfast er et hyggeligt gennemrenoveret gammelt hotel med 10 værelser fra 2 til 6 personer. Der er en hyggelig dagligstue med tv og dvd, samt et tilstødende spiselokale med dejligt gæstekøkken til rådighed for vores Bed & Breakfast-gæster. Håndværkerpakker, familieweekends, kurser og fester med og uden overnatning.

Randers Fjord Feriecenter

Randers Fjord Feriecenter

Vi udlejer ferielejligheder, kanoer. Fiskemulighed. Café, yurt, pavillon, trinbræt til skinnecykler. Pakketilbud: En dag på skinnecykel med madkurv el. spis i caféen. En dag i kano på Alling å med madkurv el. spis i caféen. Stort område med beachvolleybane – boldbaner. Legeplads, svævebane, udsigtsterrasse. Bålhytte, bålplads
og små bålsteder.

På landet

På landet

Ferie på landet. 3 stk. 35 m2 helt nyrestaurerede lejligheder med to senge i hver lejlighed på hyggelig trelænget bondegård. Mulighed for opredning. Badeværelse med brus i hver lejlighed samt tekøkken med komfur, ovn og køleskab. Internet og tv i alle lejligheder. Stort fællesareal med have, æbleplantage og kastanjetræer. Lejlighederne ligger i den ene af længerne på gården.

Strandgaarden

Strandgaarden

På Nordsøstien i skønne omgivelser, 500 m fra Karlby Klint og mindre fiskeleje(Hjembæk), hvor der er gode fiske og dykker muligheder, ligger Strandgaarden. Der er egen indgang til hyggelig og lys stor lejlighed eller 3 dobbeltværelser med adgang til stue, køkken og 2 badeværelser. Fri wifi og tv. Vi har “højt til himlen”, lidt forskellige dyr og grillmuligheder m.m.

 

Luksus sommerhuse

Luksussommerhuse.com

For dem som vil bo allerbedst. 2 luksus sommerhuse til 6 og 8 personer på det nordligste Djursland, i Udbyhøj Syd, på ugenert grund og i hyggelig atmosfære. Omgivet af fjord og hav indbyder området til friske traveture og afslapning med højt til himlen. Husene er udstyret med alt i hvidevarer. Et af husene har udendørs spa samt grillhytte og det andet har udendørs svømmebassin.

A bit better B&B Stressa A

"A bit better" B&B "Stressa A" ****

”Stress A” er en aftægtsbolig på 400 m2. Boligen ligger 900 m fra stranden, midt i et fredet naturområde. Udsigten strækker sig fra Mols Bjerge i øst over Samsø i syd til Aarhus i vest, og ligger centralt for udflugter. ”Stress A” har en høj standard og en utrolig hyggelig atmosfære, og har 4 stjerner og ELITE-smiley. Busforbindelse til Aarhus C 50 m fra ”Stress A”. Egen indgang.

Rane Ladegaard Ebeltoft

Rane Ladegaard Ebeltoft

Velkommen til Rane Ladegård - en nyrestaureret 4-længet stråtækt gård ved Ebeltoft. Gården danner rammerne for vores private bolig, administration for vores tømrer- og snedkervirksomhed samt, ikke mindst, tre smukke ferieboliger og tre dejlige værelser, der kan lejes året rundt. I Annekset er der plads til 5 pers.

Ole Bjerregaard Ebeltoft

Privat overnatning Ebeltoft

Hyggeligt istandsat hus i Ebeltoft på 50 m2, køkken m. køl/frys, opvaskemaskine. Soveværelse med barneseng, dobb. sovesofa i stuen og eget bade-værelse. Derudover værelse på 16 m2 med ¾ stor seng og ekstra opredning muligt. Egen indgang og adgang til have. Eget toilet og brusebad. Tekøkken. Morgenmad kan tilkøbes. Trådløs internet. 300 m fra badestrand og skov. Gode fiskemuligheder.

Egsmark Strand-Logi

Egsmark Strand Logi

Bed & Kitchen beliggende i rolige og naturskønne omgivelser 100 m fra børnevenlig strand – det ideelle sted for ferieophold, kurser og familietræf fra 2 til 40 personer. Store lyse familieværelser og skønne lejligheder. Smuk udsigt over Mols Bjerge, Ebeltoft Vig og by fra flere værelser og sydvendte terrasser. Hyggelig gårdhave m. havemøbler, grill, legehus, sandkasse og boldbane samt aktivitetsrum.

Panoramahuset feriehus

Panorama huset

Lækkert sommerhus med 3 db-vær., 1 køjerum og 2 badeværelser, det ene med spa. Stor stue og veludstyret køkken, og på den pragtfulde terrasse nydes den flotte udsigt over vandet og bakkerne. Huset er børnevenligt med barnestol og weekendseng, samt klatre-/gyngestativ og legehus i haven. Beliggende i Nationalpark Mols Bjerge, tæt på badestrand og med kort afstand til Ebeltoft. Huset er velegnet til to familier.

Vigen Ferielejligheder

Vigen Ferielejligheder

Vigen Ferielejligheder er beliggende i Ebeltoft centrum, kun få meter fra Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland og Glasmuseet Ebeltoft. En feriebolig her er det perfekte udgangspunkt for familier op til 6 personer. En del af lejlighederne har facade ud mod det hyggelige byliv i Ebeltoft og andre med udsigt over Ebeltoft Vig. Disse har balkon eller terrasse. Til Vigen Ferielejligheder hører også en hyggelig gårdhave med en lille café hvor der er servering på terrassen.

Klintegårdens Bed & Breakfast Sangstrup

Klintegaardens Bed & Breakfast

Midt i Norddjurslands pragtfulde natur, 500 m fra havet med godt fiskevand, ligger Klintegaarden, som ejes af 4. generation. Hyggelige, lyse værelser med havudsigt, tv og fri internet. Køkken/alrum med sat.-tv. Hus på 128 m2 6-8 pers. med satelit TV til udlejning. Erfaring med turister, familier/fiskegrupper og montører.

 

 

Thorup Gjæstgiveri - Knebelhus

B&B Thorup Gjæstgiveri Knebelhus

Bed & Breakfast. Hyggeligt gæstgiveri med 10 værelser og to lejligheder med 5 og 7 senge. Familierum, værelser med eget bad og udgang til have. Flere gode badestrande i nærheden. Der er gode fiskemuligheder i Knebel Vig. Der er mange oplevelsesmuligheder i området. Se links på Thorupgjestgiveri.dk. Thorup Gjæstgiveri udlejes med og uden personale. Der er plads til 60 spisende i et lokale, 38 personer kan overnatte. Der er proff restaurationskøkken. I kan selv lave maden eller få os til det. Se mere på Thorupgjestgiveri.dk

Privat udlejning Djursland

Søg på privat overnatning

Her kan du se mere end 50 private overnatningssteder på Djursland, fra feriebolig til et værelse for både familier på fem til familier på to personer.

Primitive hytter ved Grenaa Strand

Primitive hytter ved Grenaa Strand

10 primitive hytter fra 50’erne, godt 500 m fra stranden og lige i kanten af skov med afmærkede stier til gåture, gps-ture og mountainbikes. Hytterne er på 35 m2 og indeholder kun det allermest nød-vendige: lille stue, 2 soverum m. 2 køjer i hvert samt et lille tekøkken. Mulighed for opredning i stue. Bad og toilet i.f.m. overdækket terrasse.

 

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Book aktiviteter i naturen

Book aktiviteter i naturen i forbindelse med din overnatning

Djursland indbyder til aktiviteter i naturen. På natur-djursland.dk kan du booke aktiviteter i naturen som fx kajakture, guidet ture, smagsoplevelser og meget mere. Indtast din ferieperiode og se, hvilke aktiviteter du kan sikre dig billet til.