Nye oplevelser på Djursland

I 2018 bliver der igen noget at glæde sig til på Djursland. Djurs Sommerland åbner i år 2 superseje nyheder for hele familien - familiekarrusellen Safaribussen og børnerutschebanen Jungle Rally. Oplev det nye tilgængelige museum i Grenaa som har fået ny pemanent udstilling om Havet, Kalken, Jorden og Købstaden. Dansk Landbrugsmuseum har skiftet navn til Det Grønne Museum og inkluderer nu både jagten, skoven, landbruget og maden. 

Få dig et overblik over hvad du kan opleve af vilde nyheder på Djurslands attraktioner i 2018 her på siden.

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og tag på den sjoveste bustur gennem junglen

2 superseje nyheder i Djurs Sommerland

Stig ombord på familiekarrusellen Safaribussen og tag på den sjoveste bustur gennem junglen. Glæd jer også til børnerutschebanen Jungle Rally, hvor fartglade små kan gi’ den fuld gas med hele familien

Det levende køkken på Kattegatcentret

Nyhed 2017: Det levende køkken

Skær, lær og leg dig til viden om fisk og sundhed i ”Det levende køkken” på Kattegatcentret. Lær de sunde, fede fisk at kende, bliv klogere på din egen sundhed og få gode fiskeopskrifter med hjem.

 

 

 

Europæisk Kulturby på Djursland

Aarhus 2017 på Djursland

Aarhus 2017 Europæisk kulturhovedstad. Ingredienserne er raffinerede, og delikatesserne er udsøgte, når det går løs med kulturelle og gastronomiske aktiviteter i 2017. Se program...

Kig ind på Museum Østjylland - Grenaa

Museum Østjylland Grenaa - det tilgængelige museum

Helt nyt museum i Grenaa med nye permanente udstillinger: Fire veje til Norddjurs - Havet, Kalken, Jorden og Købstaden. Udstillingerne er lavet lettilgængelige for alle - uanset forudsætninger, alder eller funktionsnedsættelser. 

Deltag i historiske madlavning i historiske køkkener

Nyt museum - Det Grønne Museum

Oplev jagten, skoven, landbruget og maden på det tidligere Dansk Landbrugsmuseum. I MADENS HUS kan du deltage i historisk madlavning i fire autentiske køkkener. Åbent hele året.

 

 

 

Nyhed i Ree Park Safari, damptoget Amerika Expressen

Amerika Expressen i Ree Park Safari

Tag en togtur tilbage i tiden med Amerika Expressen. Turen med damptoget Black Beauty går ud over den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på ulve, bison, elge og sortbjørne.

 

 

 

 

 

 

Nyt anlæg til jaguarerne med stor pool

Natåbent, nyt tapiranlæg og events

"Skoven om natten” - dag bliver til nat. Kom og mød nogle af naturens allermest særprægede skabninger. ”Templet om natten”. Gå på opdagelse i et sagnomspundet tempel. Nyt stort udendørs tapiranlæg. NaturTalent 2017. Oplev dyr i vores sjove og lærerige formidlingsshow. Tropecamp i Randers Regnskov og få en oplevelse for livet.Kongesalonen er indrettet til prinsesserne

Prinsesser ombord på Fregatten Jylland

Fra den 23. juni kan Fregatten Jyllands gæster få det første kig på den nye permanent udstilling ”Prinsesser ombord”. Kongesalonen, der ligger på Jyllands agterdæk, er blevet indrettet i Christian IX’s kongelige stil og her er dronning Louise og prinsesse Thyra indlogeret. 
Se mere om udstillingen her

 

 

Bestil feriepakke til Djursland

Book oplevelser og overnatning til Djursland

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Modtag nyhedsbrev fra Djursland

Her kan Tine skrive om nyhedsbrevets fortræffeligheder....