Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Kom i Djurs Sommerland i efterårsferien og oplev en kæmpe halloween-event for hele familien. Parken er forvandlet og pyntet op med 25.000 farvestrålende græskar, raslende skeletter og kæmpeedderkopper. Overalt summer det af magi og gys, og I møder ægte hekse og gyselige halloween-væsener, der får efterårsstemningen i top.

I kan også opleve udklædningskonkurrencer, halmballelabyrinter, få gratis ansigtspynt og hårtoupering og andre sjove aktiviteter.

To unikke halloween haunted houses – kun i efterårsferien
Glæd jer også til hele to halloween haunted houses, der kun kan opleves i Djurs Sommerland i efterårsferien: HekseSkolen er fyldt med magi og overraskelser for hele familien, og GræskarFabrikken er et scary haunted house, hvor grusomme gys venter om hvert et hjørne.

Kom til eksklusivt aftenselskab med heksene
Vil I have en ekstra oplevelse når tusmørket falder på - så book bord til aftenselskab i Kirkegårdsrestauranten. Her inviterer de søde hekse og den forvirrede professor fra HekseSkolen  på Heksenes Aftenmenu, en skræmmende god 3-retters menu og forkælelse af alle børn med børnemenu, overraskelser og rundvisning i professorens laboratorium*.

Årets kæmpe nyhed: DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster
Glæd jer også til at prøve årets kæmpe nyhed DrageKongen. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften. I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende vægtløshed.

Danmarks største rutschebaner og 60 sjove forlystelser
Er I til flere fantastiske rutschebane-oplevelser, så drøn nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten og lad Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sende jer ud i det vildeste vandplask. Eller bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen.

Glæd jer også til Bondegårdsland for børn og legeglade forældre og over 60 sjove forlystelser for hele familien.

Forlystelserne er åbne hver dag den 14.-22. oktober kl. 10-18.

Kirkegårdsrestauranten er åben til kl. 19.30. *Bemærk: Heksenes Aftenmenu i Kirkegårdsrestauranten fra kl.17.30 -19.30. Begrænsede antal pladser, book senest dagen før på www.djursso...

Magisk Halloween i sommerland

Del denne side

Feriepakke til Djurs Sommerland

Bestil feriepakke med entrébilletter til Djurs Sommerland inkl. overnatning
Book på www.djurspakken.dk

 

Kæmpe nyhed 2017: DrageKongen

Kæmpe nyhed 2017: DrageKongen

Årets rutschebane-nyhed i Djurs Sommerland: DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer til 825 metersfart, mystik og mavekildrende vægtløshed.

Få en af Danmarks største og mest stemningsfulde halloween-oplevelser, når Djurs Sommerland inviterer hele familien til Magisk Halloween.

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Oplev en af Danmarks største halloween-events for hele familien den 14.-22. oktober i Djurs Sommerland – Nordens største sommerland.

Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte
tlf. 8639 8400 

www.djurssommerland.dk
info@djurssommerland.dk 

Sæson 2017: 6. maj – 22. oktober
Se også: