Djurs Sommerland

Velkommen i Nordens største sommerland

Er I til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland tre år i træk – og prøv årets mest dragende nyhed. Hvis I tør.

Kæmpe nyhed: DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster

DrageKongen er vågnet fra sin 1000-års søvn og holder jer i et jerngreb. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften. I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule med de knivskarpe sving. DrageKongen er Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende vægtløshed i årets største rutschebane-nyhed.

Suset fortsætter i Piraten, Juvelen og Skatteøen

Hvis I er til fart, så venter der mange flere fantastiske rutschebane-oplevelser i Djurs Sommerland. Hold på hat og krumsabel, når Piraten suser nedad fra 32 meters højde med 90 km/t. Og få skumsprøjt i skægget, når Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sender jer ud i det vildeste vandplask. I kan også springe på Juvelens ATV’er og blive skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane.

Bondegårdsland – for børn og deres legesyge forældre

Der er sus og sjov for hele familien i det store Bondegårdsland med hele 10 forlystelser. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Når I har udforsket de 8 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner. En favorit blandt både små og store vandhunde.

Magisk Halloween i efterårsferien

Når dagene bliver mørkere, skrues op for (u)hyggen. Til Magisk Halloween i Djurs Sommerland kan I opleve 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Glæd jer også til hele to Halloween Haunted Houses: HekseSkolen, som er en fortryllende oplevelse for hele familien, og GræskarFabrikken, hvor skræmmende gys venter om hvert hjørne.

Tag familien med i Djurs Sommerland. Her venter oplevelser til flere dage! Husk, I har fri adgang til alle parkens forlystelser, når entréen er betalt.

Sæson 2017: 6. maj - 22. oktober

 

Velkommen i Nordens største sommerland

Del denne side

Feriepakke til Djurs Sommerland

Bestil feriepakke med entrébilletter til Djurs Sommerland inkl. overnatning
Book på www.djurspakken.dk

 

Kæmpe nyhed 2017: DrageKongen

Kæmpe nyhed 2017: DrageKongen

Årets rutschebane-nyhed i Djurs Sommerland: DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster. Glæd jer til 825 metersfart, mystik og mavekildrende vægtløshed.

The Wawe. Hold godt fast i håndtagene, mens bølgen med lynfart bærer jer 12 meter op i luften.

Kæmpestort Vandland, åbent 3. juni – 20. august

Rid på 12 meter høje bølger eller flyd med strømmen ned ad den stejle bjergside. Få fuld fart på i de over 1 kilometer vandrutschebaner og duk jer, når tønden flyder over, og 2.000 liter vand kommer væltende lige imod jer. Vandland åbent 3. juni – 20. august

Få en af Danmarks største og mest stemningsfulde halloween-oplevelser, når Djurs Sommerland inviterer hele familien til Magisk Halloween.

Magisk Halloween, åbent 14. – 22. oktober

Magisk Halloween i Djurs Sommerland 14. – 22. oktober. Halloween i Djurs Sommerland byder på masser af (u)hyggelige oplevelser for hele familien. I kan opleve 25.000 farvestrålende græskar, raslende skeletter og kæmpeedderkopper.

Djurs Sommerland

Randersvej 17, 8581 Nimtofte
tlf. 8639 8400 

www.djurssommerland.dk
info@djurssommerland.dk 

Sæson 2017: 6. maj – 22. oktober
Se også: