Vildt god tid med familien på Djursland

Nordens største sommerland - Djurs Sommerland - vildt sjovt

Randers Regnskov - vilde oplevelser for alle sanser, hele året

Bliv vildt bidt af havet i Kattegatcentret

Ree Park Safari - vilde oplevelser tæt på alverdens dyr

Skandinavisk Dyrepark...vildt cool

Udforsk naturen i Nationalpark Mols Bjerge

Ebeltoft Turistby nr. 1 på Djursland - vildt charmerende

Vildt god tid med familien - Kalø Slotsruin
Djurs Sommerland - Danmarks bedste rutschebaner og mere end 60 sjove forlystelser
Besøg den magiske Regnskov og kom tæt på dyrene
Lad dig omringe af hajer i kattegatcentret
Land Rover Safari - vildt spændende
Skandinavisk Dyrepark - Danmarks mest naturlige dyrepark
Nationalpark Mols Bjerge - forsteninger
Ebeltoft Turistby Nr. 1 på Djursland - vildt charmerende

Området med attraktioner, børnevenlige sandstrande, natur og hyggelige kystbyer

På næsen af Jylland

Kort og logo

1. maj åbner Djurs Sommerland med 10 nye forlystelser - Bondegårdsland. Flere af forlystelserne er aldrig set før i Norden. 

Afgang lørdag 30. maj 2015. Pris for 1 dag 1.075 kr. inkl. i prisen er følgende: Færge, bustransport, morgenkomplet med kaffe, på hjemturen er der kartoffelsalat med frikadeller. Du kan også stå på bussen i følgende byer.Denne tur kan kun købes ved Sørens Rejser. Vi mødes på havnen i Grenaa, hvor vi skal med færgen kl. 09.00. Under overfarten serveres morgenkomplet med kaffe. Sejlturen varer ca.3 timer. Når vi ankommer til øen, er der ca. 4 timers ophold på egen hånd. Der er mulighed for at leje cykler. (Bemærk venligst, at dette skal reserveres ved bestilling af turen).

Langt det meste af Anholt er fredet, og er udpeget som fuglebeskyttelsesområde under EU-direktivet Natura 2000. Der findes tre landskabs-typer: istidslandskab, kystlandskab med strandvolde og klitlandskab. Den enestående natur er umådelig alsidig. Den rummer både det flade landskab, de dramatiske klitter; det tætte frodige og det vilde øde.

Bestilling på www.sorensr... eller på 86 88 18 17

Ta´ med på cykeltur på Djurslands nordkyst - man behøver ikke tage til Mallorca for at få fart i pedalerne.
I weekenden 25. og 26. april 2015 inviterer Norddjurs Kommune, Kyst- og Fjordcentret og landsbyerne Gjerrild, Bønnerup og St. Sjørup på guidede cykelture.
Kyst og Fjord
25. april kl. 10 begynder og slutter turen "Kyst og Fjord" fra Forsamlingshuset i St. Sjørup. Det er en heldagstur på ca. 50 km. i det smukke og varierede landskab omkring fjorden og nordkysten. Undervejs bliver der pit stops med små fortællinger om landsbyhistorie, natur og kultur, mulighed for at fylde drikkedunken og benytte toilet. Alle kan deltage. Medbring madpakke og noget at drikke.  Tilmelding og flere informationer hos naturvejlederne: 24 88 00 32. Vi vil gerne have din tilmelding senest torsdag 23. april.
Klinter og kyst
26. april kl. 10 begynder og slutter turen "Klinter og kyst" på pladsen ved købmanden i Gjerrild.Det er en heldagstur på ca. 50 km. i et landskab med imponerende klinter. Der bliver mulighed for at komme højt til vejrs i Fornæs Havn. Undervejs er der også andre pit stops med små fortællinger om landsbyhistorie, natur og kultur, blandt andet på havnen i Bønnerup. Alle kan deltage. Medbring madpakke og noget at drikke.
Tilmelding og kontakt
Tilmelding og flere informationer hos naturvejlederne: 24 88 00 33. Vi vil gerne have din tilmelding senest torsdag 23. april.

Djurslands feriekataloger 2015