Det vilde efterår på Djursland

Besøg en af de mange attraktioner på Djursland i efteråret. Tag på museums-hop, flere af museerne har gratis entré for børn og nogle for voksne. Få varmen i det suptropiske i Randers Regnskov eller giv den gas Djurs Sommerland til Magisk Halloween.

En travetur i Nationalpark Mols Bjerge eller en frisk cykeltur er en mulighed hele året, men især om efteråret kan du nyde de flotte farver, plukke krydderurter til hjemmelavet snaps eller plukke æbler til æblekagen. 

Her ser du et udpluk af oplevelser i efteråret.

Prismet i haven på Glasmuseet Ebeltoft

Gå på opdagelse og se nye udstillinger på Glasmuseet Ebeltoft

Gå på opdagelse i strømpefødder og med øjnene på stilke i Glasskoven – et helt nyt sanseligt univers for små og store og lad dig forundre over glassets farver i Prismet i haven.

Få en af Danmarks største og mest stemningsfulde halloween-oplevelser, når Djurs Sommerland inviterer hele familien til Magisk Halloween.

Magisk Halloween, åbent 14. – 22. oktober

Magisk Halloween i Djurs Sommerland 14. – 22. oktober. Halloween i Djurs Sommerland byder på masser af (u)hyggelige oplevelser for hele familien. I kan opleve 25.000 farvestrålende græskar, raslende skeletter og kæmpeedderkopper.

Randers Regnskov i efterårsferien

Vildt efterår i Randers Regnskov

Elefantjagt, debatter om natur, naturtalent-show med regnskovens vilde dyr, svømmende jaguarer og fremtidens bæredygtige fødevarer er nogle af de oplevelser, man kan få, når Randers Regnskov inviterer til en vild efterårsferie i uge 42.

Æbler i fokus på Museerne på Gammel Estrup

Æbler i fokus på Museerne på Gl. Estrup

Få to museerne for én pris når du besøger Museerne på Gl. Estrup, og vær med til alle aktiviteterne på museerne i efterårsferien.

Bestil togtur i Ree Park Safari og tag ud på den nordamerikanske prærie

Vild Efterårsferie som Junior Ranger i Ree Park Safari

Ganske som de rigtige Rangere i Afrika passer Junior Rangerne på parkens vilde dyreliv. Kom og deltag i et begivenhedsrigt program. 

Tan-go på Kattegatcentret

Kattegatcentret i efteråret

Havets tang vokser hele vejen ind i Kattegatcentret i efterårsferien, når de åbner gabet for et hav af aktiviteter og oplevelser. Tag familien under armen og bliv bidt af havets forunderlige verden.

Mysteriet om den forsvundne dyreguide, tag i Skandinavisk Dyrepark i efterårsferien

Halv pris for børn i efterårsferien i Skandinavisk Dyrepark

Vi elsker lyden af masser af glade børn i Skandinavisk Dyrepark, og vi giver derfor 50% rabat på entrébilletten for børn*. Tag hele familien med på udflugt og nyd en sjov og hyggelig dag i dyrenes verden. 

Æble sjov på Museum Østjylland

Efterår på Museum Østjylland i Grenaa og Ebeltoft

Æbler, æbler og æbler. Vær med, når vi tilbereder forskellige retter med æbler på bålet i Farvergårdens have. For alle, der kan lide æbler og bålhygge. Og deltag i konkurrencer på enten museet i Grenaa eller Ebeltoft. 

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Efterårskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.

Græskarfabrikken, sidste års nyhed

Del denne side