Naturformidling på Djursland

Torsdag, april 16, 2015

Kysten er et kapitel for sig med brede sandstrande og imponerende klinter. Hold badeferie på de hvide sandstrande, børnevenlige med rent havvand og rig mulighed for surf-, kite- og sejlbådsferie. Her er også mulighed for eminent havfiskeri ved de store klinter og fra båd. 

Sommeren igennem tilbyder Kyst- og Fjordcentrets naturvejledere aktiviteter for både børn og voksne, bl.a. formidling af livet på det lave vand, hvor krabber og småfisk holder til, ture i kajak, snorkling, introduktion til klinternes fossiler og dyreliv. Naturvejlederne træffes ved Kyst- og Fjordcentret i Voer, ved Blå Flag centrene i Fjellerup og Grenaa og dukker også op andre steder langs kysten i løbet af sommeren og sætter aktiviteter i gang.

Se mere på www.kystogfjordcentret.dk 

Karpenhøj Naturcenter tilbyder sæsonen igennem mange aktiviteter for børn og familier. På Blå Flag formidlingsstationen Blue Lounge ved Femmøller strand, kan alle børn være med til at fange krabber, rejer og andre smådyr i det lave vand på Blå Flag stranden. I rørebassinet kan fangsten studeres sammen med den naturvejleder, der bemander stationen hver dag sommeren igennem. Flere gange i løbet af sommeren afholdes Blå Flag aktiviteter på andre Blå Flag strande.

www.karpenhoej.dk

 

Del denne side