Djursland - Det vildeste Danmark

På Djursland - det vildeste Danmark finder du noget af det vildeste, som Danmark kan byde på. Oplev Djurs Sommerland og over 10 vildt sjove familieattraktioner som Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.
Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere meget børnevenlige strande. Og glem ikke at shoppe i to af Danmarks hyggeligste købstæder Ebeltoft og Grenaa.

 

Læs om alle de vildt farverige aktiviteter på Djursland i efteråret. 

Ta’ familien med. Book overnatning samt oplevelser på www.djurspakken.dk

 

Besøg skandinaviske dyr der har det helt vildt.

 

Skandinavisk Dyrepark har åbent hele efterårsferien alle ugens dage fra kl. 10-16. 


www.skandinaviskdyrepark.dk

Magisk Halloween i Djurs Sommerland 15. – 23. oktober. Halloween i Djurs Sommerland byder på masser af (u)hyggelige oplevelser for hele familien. I kan opleve 25.000 farvestrålende græskar, raslende skeletter og kæmpeedderkopper.

Gå på opdagelse i den magiske regnskov og kom helt tæt på dyrene - og vi mener helt tæt!

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter, feriehus, og vandrerhjem samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Kattegatcentret samt Ree Park Safari.

To af Djurslands byer har båret titlen som “Danmarks hyggeligste handelsby”. Tilbring en eftermiddag i Ebeltoft, hvor brosten, bindingsværk og stokroser skaber en idyllisk ramme om fantastiske shoppingoplevelser. Eller gør et kup i én af Grenaas 100 specialbutikker. 

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

 

 

Her kommer du tæt på alverdens dyr fra eksotiske verdensdele.

 

Ree Park Safari har åbent hele efterårsferien, hverdage fra kl. 10-16 og weekenden fra kl. 10-17.

 

www.reepark.dk

Bliv bidt af havet i kattegatcentret! Mærk gyset når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver. Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser inde og ude.