Djursland - Det vildeste Danmark

På Djursland - det vildeste Danmark finder du noget af det vildeste, som Danmark kan byde på. Oplev Djurs Sommerland - Nordens største Sommerland, og over 10 vildt sjove familieattraktioner som Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.

Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere meget børnevenlige strande. Og glem ikke at shoppe i to af Danmarks hyggeligste købstæder Ebeltoft og Grenaa.

 

        

Tag i Djurs Sommerland - Nordens største sommerland og i Skandinavisk Dyrepark med nogle af verdens bedste bjørneparker...

Få oplevelser i Randers Regnskov, Kattegatcentret og på Museerne på Gammel Estrup og de imponerende klinter ved Sangstrup. Oplev Djursland og kom helt tæt på hvad enten du er til dyr eller mad.

Hvorfor tage til Afrika...

...  når du kan se dyr fra hele verdenen på Djursland. Kom vildt tæt på dyrenes spændende verden i Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Munkholm Zoo.

Nyd efterårets flotte farver, frisk luft og tank ny energi

Tips til efterårsferie på Djursland

Kæmpe Halloween-event i Djurs Sommerland og mange flere vildt farverige aktiviteter på Djursland i efteråret. Ta’ familien med. 
Book overnatning samt oplevelser på www.djurspakken.dk

Vildt farverige Djursland

Vildt mange glæder ved naturen

En travetur i Nationalpark Mols Bjerge eller en frisk cykeltur er en mulighed hele året. Selv vinterbadning kan for nogen være fristende. Læs om "must see" oplevelser i Nationalparken og vores anbefalinger her.

Europæisk Kulturby på Djursland

Aarhus 2017 på Djursland

Aarhus 2017 Europæisk kulturhovedstad. Ingredienserne er raffinerede, og delikatesserne er udsøgte, når det går løs med kulturelle og gastronomiske aktiviteter i 2017. Se program...

Oplev kulturen i Danmark, hvor temaer binder historierne sammen

Kulturruter i Jylland

Oplev kulturen i Danmark, hvor fire temaer binder historierne sammen

Bestil feriepakke til Djursland

Book overnatning inkl. billetter til oplevelser

Book feriepakke til Djursland med vildt mange oplevelser. Vælg mellem bl.a. camping, hotel, feriecenter og feriehus samt attraktioner som fx Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Kattegatcentret m.fl.

Sort sol i Kolindsund Engsø

Sort sol i Kolind Engsø

Følg med på facebook - her vil være daglige opdateringer...

Foto konkurrence

Fotokonkurrence

Send os et foto fra Djursland af enten natur, by eller stemning og vær med i konkurrencen om 2 fribilletter til en valgfri attraktion på Djursland.

Spændende events og begivenheder på Djursland

Begivenhedskalender

Søg på alt fra julemarkeder, koncerter, rundvisninger for november og december måned.