Området med attraktioner, børnevenlige sandstrande, natur og hyggelige kystbyer

På næsen af Jylland

Kort og logo

Djursland - Det vildeste Danmark

På Djursland - det vildeste Danmark finder du noget af det vildeste, som Danmark kan byde på. Oplev Djurs Sommerland og over 10 vildt sjove familieattraktioner som Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.
Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere meget børnevenlige strande. Og glem ikke at shoppe i to af Danmarks hyggeligste købstæder Ebeltoft og Grenaa.

 

Kæmpe nyhed 2016 i Djurs Sommerland: Hop om bord, sæt sejl og bliv hvirvlet rundt i årets sjoveste piratforlystelse – Søulken. Her kan selv den mest søstærke sørøver regne med både sus i maven og vind i skægget.

er en ting (park)...

 

Besøg skandinaviske dyr der har det helt vildt.

 

Skandinavisk Dyrepark har åbent alle ugens dage fra kl. 10-17.

 

 

 

www.skandinaviskdyrepark.dk

Oplevelser for alle sanser hele året

Bliv bidt af havet i kattegatcentret! Mærk gyset når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver. Om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller kaste dig ud på dybt vand i dykkerdragt, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser inde og ude.

To af Djurslands byer har båret titlen som “Danmarks hyggeligste handelsby”. Tilbring en eftermiddag i Ebeltoft, hvor brosten, bindingsværk og stokroser skaber en idyllisk ramme om fantastiske shoppingoplevelser. Eller gør et kup i én af Grenaas 100 specialbutikker. 

Djursland er et bugnende spisekammer og byder på udsøgte produkter, fremstillet af lokale ildsjæle. Her er smagsoplevelser for børnefamilier der gerne vil have nære og ægte oplevelser, og for par der søger fødevarer af høj kvalitet.

 

På Djursland findes der en bred palette af museums oplevelser for alle medlemmer i familien - det er både sjovt og lærerigt. Oplev bl.a. Museerne på Gl. Estrup, Glasmuseet Ebeltoft samt Fregatten Jylland.


... og Ree Park er en anden ting (park)!

 

Her kommer du tæt på alverdens dyr fra eksotiske verdensdele.

 

Ree Park Safari har åbent hele ugen, hverdage fra kl. 10-16 og i weekenden fra kl. 10-17.

 

www.reepark.dk

Djursland står stærkt i vinderfeltet i Vinderfeltet af Nordens bedste attraktioner for børnefamilier. På Sveriges største hjemmeside for børnefamilierejser, www.barnsem... er to af Djurslands attraktioner kåret som Nordens bedste. Djurs Sommerland er for 3. år i træk kåret som det bedste sommerland i Norden. Og i år tog Kattegatcentret 1. pladsen som det bedste akvarium i Norden. Se resultaterne her