Området med attraktioner, børnevenlige sandstrande, natur og hyggelige kystbyer

På næsen af Jylland

Kort og logo

Djursland - Det vildeste Danmark

På Djursland - det vildeste Danmark finder du noget af det vildeste, som Danmark kan byde på. Oplev Djurs Sommerland og over 10 vildt sjove familieattraktioner som Randers Regnskov, Kattegatcentret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark.
Gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge eller langs den 250 km kyststrækning med flere meget børnevenlige strande. Og glem ikke at shoppe i to af Danmarks hyggeligste købstæder Ebeltoft og Grenaa.

 

Oplevelser for alle sanser hele året

Vildt mange aktiviteter i uge 7 og 8 på attraktionerne. Naturen nydes året rundt, tag godt med tøj på, slæden og skøjterne under armen og tag ud i naturen. 

Tropiske hajer i øjenhøjde!

Kæmpe nyhed 2016: Hop om bord, sæt sejl og bliv hvirvlet rundt i årets sjoveste piratforlystelse – Søulken. Her kan selv den mest søstærke sørøver regne med både sus i maven og vind i skægget. 

To af Djurslands byer har båret titlen som “Danmarks hyggeligste handelsby”. Tilbring en eftermiddag i Ebeltoft, hvor brosten, bindingsværk og stokroser skaber en idyllisk ramme om fantastiske shoppingoplevelser. Eller gør et kup i én af Grenaas 100 specialbutikker. 

På Djursland findes der en bred palette af museums oplevelser for alle medlemmer i familien - det er både sjovt og lærerigt. Oplev bl.a. Museerne på Gl. Estrup, Glasmuseet Ebeltoft samt Fregatten Jylland.

Vildt fed ferie på Djursland