Allingåbro Hotel - Bed and Breakfast

Allingåbro Hotel – Bed & Breakfast er et hyggelig gennemrenoveret Hotel der siden 1876 har betjent sine gæster fra nær og fjern. Hotellet rummer ud over Bed & Breakfast også en håndarbejdsbutik med knipling og orkis som speciale, samt et stort selskabslokale med plads til ca. 150 gæster.  Så ud over at være et traditionel Bed & Breakfast kan man her afholde familie og firmafester – kurser og møder. Der er en hyggelig dagligstue med TV og DVD, samt et tilstødende spiselokale, med dejligt gæstekøkken til rådighed for vores Bed & Breakfast gæster.

Der er mulighed for et hav af aktiviteter.
Igennem Allingåbro snor Alling å sig, mindre en 200 meter fra Hotellet, gennem den billedskønne ”Lunden”, her kan man for billige penge løse fiskekort til og få sig nogle hyggelige timer ved åbrinken. Vores nærmeste nabo er ”Djursland For Fuld Damp” hvor man i højsæsonen, kan leje skinnecykler og kanoer. I det hele taget er Allingåbro Hotel særdeles centralt placeret når det gælder de mange attraktioner der findes på Djursland. Til vores mange gæster på to hjul har vi i baggården en aflåselig garage til rådighed.
Skulle vores gæster ønske fuld pension under deres ophold arrangeres dette gerne i samarbejde med vores lokale gastronomer fra MadExpressen.
Håndværkerovernatning på Djursland
Hvis I har håndværkere der skal overnatte på Djursland har vi et rigtigt godt tilbud til Jer.Åbningstider

01/01/2017 - 31/12/2017 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

Destination Djursland djursland@visitdjursland.com
 

Kontakt

Adresse

Hovedgaden 9
8961 Allingåbro

Telefon

+45 86481007

Mobiltelefon

+45 51342364

Fakta

  • Faciliteter

    • Vaskemaskine
    • Morgenmad kan købes
  • Kapacitet

    • Kapacitet: Senge (22)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.320040999
Latitude : 56.46433